Które pasują do architektury 60MSPS 6bit ADC?

N

news

Guest
Nowy klient pocztowy Mozilli zawiera wspólny kod z programem pocztowym opracowanym przez firmę specjalnie na potrzeby francuskiej armii. Thunderbird 3 można pobrać z naszego serwisu.

Read more...

Chcę projektowania 60MSPS 6bit ADC, a rozmiar umrzeć jest w koncernie. których architektura jest sutiable, a możesz mi powiedzieć przybliżony rozmiar umrzeć w 0.25um proces? Może flash rozmiar jest zbyt duża w 6 bit, tak myślę.

Krótki papier do opisania ADC architektury: h ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?p=364890 # 364890

jeśli nie ur zainteresowanych z lampą błyskową korzystania z powierzchni lub 2-stopniowy flash lub składane architektury adc lub pipelind z didital pomoc

Myślę, że najlepszą decyzją jest potokowym ADC z korekcją cyfrowych błąd.

dwustopniowy, myślę, że rurociąg nie jest dobrym wyborem

[Quote = amraldo] if ur nie dotyczy lampy korzystania z powierzchni lub 2-stopniowy flash lub składane adc lub pipelind architektury didital pomoc [/quote] Czy funkcja składania obwód w składanych adc taki sam jak subdac obwód w reklamie rurociągu ?

Dzięki za wszystko! Ponieważ nie znamy rzeczywistych rozmiarów umrzeć, a my może zająć dużo czasu na zaprojektowanie ADC, możemy zmienić system. I nie używamy ADC teraz.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back