Która to jest karta inteligentna?

P

Picstudent

Guest
Hai

Mam typ kart dostępne lokalnie.

Posiada 6-cio pinowe (Just like ATMEL kartkę z 8 pinów w trybie IIC)

ale sprzedawca nie jest w stanie dać mi do produkcji lub arkusza z card.All mówi w 1 card.That MB wszystko.

Czy ktoś może mi pomóc uzyskać arkusz tej karty.Nic w formie pisemnej lub zaznaczone na karcie. Just 6 kołków ze stosowaną memmory karty size.Fits bezpośrednio w moim złącze FCI na 8 pin karty firmy Atmel.

dostępne lokalnie. ale na powinno uzyskać info. proszę

pilne

picstudent

Czym jest korzystanie z karty, istnieje?na przykład wtedy, gdy jest używany do automatów telefonicznych, można się domyślać, co to jest lub ....W przeciwnym razie jedynym sposobem jest badanie jej niektóre znane karty jak pic lub ATMEL MCUs wewnątrz dard ...,
Jednak gdybyś wiedział, że jest to automaty telefoniczne, karty, nie można acess Theis Prospekty łatwe, ponieważ większość z tych kart bezpieczeństwa użytkowania i arkusze danych coraz potrzebę podpisania NDA (zgody na nieujawnianie) z manufactorer ...

Hai
Dzięki za info.

wydaje się trudne do zlokalizowania. morover od zebranych informacji i wydaje mi się, że te 6 pin karty przeznaczone są dla SPI lub raczej trzy i interface.What drutu potrzeba jest dwa przewody IIC Interface Card.Tak więc wydaje się całkowicie bezużyteczne dla mnie niczym.

Każde ciało mi pomóc zlokalizować Atmel, 128 bajt, IIC, dwa przewody interfejsu 8-pin karty w Indiach?

Dzięki
picstudent

cześć,
można gothrough ten link to może być przydatne, zawierające arkusze danych dotyczących kart inteligentnych

http://www.alldatasheet.com/view.jsp?Searchword=SLE4442

że nie jest pełny arkusz, nie może pracować z kartą z tych informacji, należy podpisać NDA Jak powiedziałem, aby uzyskać pełny arkusz ...

Pozdrowienia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back