Która płyta ewaluacyjna ARM powinien kupić, aby dowiedzieć się uclinux

K

KLT

Guest
Drodzy chłopcy. Chcę dowiedzieć się uCLinux (jestem zupełnie nowy w bok Linux), i mam bugget kupić pokładzie oceny ARM. Czy mógłbyś mi pomóc wybrać forum? (Myślę, że lepiej jest, jeśli było np. uclinux tego forum). I gdzie mam zacząć? Naprawdę potrzebujemy Twojej pomocy. Dzięki.

Hi Jeśli jesteś nowy w Linuksie, polecam do zapoznania się z linux pierwsze, i zrobić kilka jądra programowania, z tym zrobić, można kupić wszelkie ARM7 ev płyty i spróbuj uruchomić uClinux ARM7 portu. Rzuć okiem na www.uclinux.org Możesz także kupić uCsimm moduł sprzętowy, ale to nie jest ARM. Nadzieję, że to może być przydatne dla Ciebie. Z poważaniem. Mauro

Embest AX4510 Płyta ewaluacyjna ewaluacyjny dla S3C4510B, z uclinux http://www.embedinfo.com/english/product/ax4510.asp Cena US $ 139 Lista Pakiet Embest AX4510 Evaluation Board kabel USB w sieci kablowej CD-ROM, to: - instrukcja obsługi - schematyczny rysunek obwodu - oprogramowanie Boot - przykładów kodu i oprogramowania testu - drzewo źródeł uclinux

Hi STR7 z st można uruchomić uclinux, można kupić tanio płyty z przesiadką z OLIMEX i załadować kod źródłowy ze strony ul www.stmcu.com Wszystkie bst Bobi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back