Korzystanie z polecenia insert_pads w DC

S

sam536

Guest
Czy ktoś pracował w DC z polecenia insert_pads?. Wygląda na to, przestarzałe w 2007.03. Wszelkie uwagi ... Przy okazji chcę wstawić podkładki io poziomie netlsit. Witam wszystkich wejść / przykłady / skrypty jeśli możesz wesprzeć mnie ... i potrzebujesz pomocy w jtag wstawiania i użytkowania BSD. Jeśli ktoś pracował na tym, pls daj mi znać, .. Nowy Boundary scan wstawiania .. Pozdrawiam, Sam

Teraz IO pad zostaną dodane w układ oprogramowania, jeśli się nie mylę. W przeszłości, wyciąg układów cyfrowych następnie umieścić podkładki IO w niektórych oprogramowania układu. Tak więc insert_pad DC nigdy nie okazały się pomocne.

Hai Dude, Spróbuj komentarzy łącza biblioteki = target_library = sc-cadence.db )---- zależy od narzędzi do odczytu f VHDL.rtl/arbiter.vhd--------- zależy, czy u używać Verilog set_port_is pad wstawić klocki Verilog out_single-bit = true zapisu f Verilog-wyjścia gste / arbiter op.v zamknąć

Hi phutanesv, można sprawdzić poleceniem insert_pads istnieje nie w DC w obecnej wersji (2007,03)?. Kiedy próbowałem mówi, nieprawidłowe polecenie. Pozdrawiam, Sam

hi każde ciało, mam pytanie: dlaczego wstawić pad w dc? dlaczego nie instantialized je w górę level design?

Modyfikowanie RTL i klocki wstawić tam i link do biblioteki. To jest dużo lepiej i skuteczny sposób, jak u dont chcesz zoptymalizować go, a za ograniczające i analizy projektu

Myślę, że PAD są zawsze instancji przez ręce w Verilog Kodowanie. W DC-FPGA, można użyć set_port_is_pad ... , aby automatycznie wstawić PAD.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back