Korzystanie SoftICE z Windows 2000???

A

ahmed osama

Guest
Witam wszystkich Mam zainstalowany SoftICE w moim PC (Win 2000) i nie działa w ogóle, po naciśnięciu "Ctrl + D" aby zobaczyć jego pop-up nic na ekranie pojawiają się i funkcjonowanie przystanku klawiatury i wiele programów nie można uruchomić i muszę restartować komputer ...... jakieś wskazówki dotyczące takiego problemu?? a ich strona nie działa też!! "Www.numega.com" i jego ftp jeden też! Jak również znać build MOJEGO Windows 2000 jest to 1946 lub 2000 lub 2031 .... dwa tysiącdwadzieściajedna etc thx wszystko bye

HKEY_CURRENT_USER \ Control Panel \ Desktop \ PaintDesktopVersion = 1

w powyższej metodzie można zobaczyć je pomalowane na pulpicie. Druga prosta metoda - winver wpisz w wierszu poleceń.

Używam SoftICE 4.05 na W2000 5.00.2195 dodatkiem Service Pack 4 bez większych problemów. I Wystarczy użyć "Uruchom" polecenie SoftICE a następnie użyj Ctl-D, aby otworzyć okno. Jednak wydaje się, że nie sposób dostać SoftICE z pamięci, inne niż restartu. I Have prześledzić kilka programów, które odmówiły pracy bez klucza. Jedyny problem, że miałem, było to, że nie byłem w stanie otworzyć Acrobat podczas SoftICE mieszka w pamięci. Może jest niezgodność z twojej karty graficznej. Istnieje ustawienie go skonfigurować. Pozdrawiam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back