Korzystanie napięcia odniesienia zrobić szeroko huśtawka bieżących lustro?

S

Sakuragi

Guest
Witam, chcę projektowania szeroko huśtawka bieżących lustro.Więc korzystać z tej architektury, jak pokazano na rysunku.Ale z szeroko huśtawka, Vg1 = Vdd-VT-vova, VG2 = (Vdd-vova)-VT-vova, które są funkcją Vdd, ale VBG jest indepenct z Vdd.Tak ta architektura jest nie tak.Czy istnieją inne wyobrażenie o tym nawet zastąpić tego typu obecnych lustro?
Przepraszamy, ale musisz logowania w celu wyświetlenia tego zajęcia

VBG to napięcia odniesienia do GND.To nie jest trudne do konwersji VBG do Vbg2 z odniesienia do Vdd.

Myślę, że wyjście opamp połączyć NMOS, które tworzą obecne stałej, a następnie użyć tego nurtu stworzyć cascode stronniczości PMO (np. zdjęcie po lewej), które mogą być maximum.Hope swing jest przydatne dla Ciebie.

Tak, połączenie dwóch structre razem mogą spełnić Twoje wymagania.
pasma zabronionego aby contast prądu podczas lewej szerokiego huśtawka bieżących lustro

Myślę, że mogą być przedstawione w postaci zajęcia mogą być przydatne.

marshel napisał:

Myślę, że mogą być przedstawione w postaci zajęcia mogą być przydatne.

yeah.Just chcesz pomóc dopasowania, można skorzystać z R1 i R2, czy nie.

Myślę, że te dwa rezystory dodaje się do ochrony ESD.

Witam, marshel, dlaczego oddział IREF obwodu ur się dwa?Jakie są zalety?

w marshel w obwodzie, myślę, że W / L jest dwa razy P1 P2 i P4, aby uzyskać właściwe nastawienie.

rambus_ddr napisał:

Myślę, że te dwa rezystory dodaje się do ochrony ESD.

hi,
jest to V / I napięcia na Rext jest równa VBG (pod warunkiem, używany przez bufor-ve sprzężenia zwrotnego)
od napięcia na Rext jest stała wówczas prąd przechodzi przez to jest stała i równa zbyt VBG / Rext
tak u przeliczone na prąd stały VBG ten prąd stały jest przekazywana do PMO i odbicie do ponownego wykorzystania.
zakresie,
A. Safwat

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back