korelacji między PrimeTime i MAGMA ......... mi pomóc

S

santoshl

Guest
Cześć,
Im odpowiedzialny za sprawdzenie korelacji między raportów generowanych przez czas MAGMA i Ptime (biegł za pomocą sdf, SDC i netlist generowane przez MAGAM).Ale znalazłem tam jest wiele różnic w wartości luzu.
Proszę mi rady, co może być przyczyn tej rozbieżności.

W 2013 roku o 62 proc. w stosunku do roku poprzedniego wzrosła liczba naruszeń danych, co łącznie poskutkowało bezprawnym ujawnieniem 552 milionów tożsamości. Jak zauważa Jolanta Malak z firmy Symantec, liczba wykradzionych danych dotyczy zarówno podstawowych informacji, jak i wartości intelektualnej.

Read more...

Istnieje wiele błędów w silniku czasu magma ..U zawsze znajdzie rozdźwięk pomiędzy magmy i czas PT ..
Proszę uruchomić spotkać i sprawdzić z PT ..Przyzwyczajenie U widzi problemu
best of luck

Te niedopasowania (es) może ze względu na interpretację ograniczenia czasowe (. Sdc pliku) są różne w tych 2 terminy silników.

joe2moon jest prawidłowa, dla korelacji należy zacząć od uruchomienia raportu czasu używania żadnych opóźnień międzyoperatorskich i sprawdź, czy masz dokładnie ten sam czas i dokładnie te same kryteria oceny.Jeśli nie to dwa narzędzia są interpretacji ograniczeń inaczej.

cześć,
u można przejść do wiadomości wniosek "Magma bt korelacji & Prime time" w magma-da.com.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back