korektora adaptacyjnego kody + matlab

P

popat_panjaru

Guest
Witam wszystkich w tej chwili robię mój ostatni semestr na projekt Systemy telekomunikacyjne i próbuje im impletement takich systemów w MATLAB jak ............ ----- ----- Mowy recognisam system echa ----- ----- Generator DTMF modulacji GMSK i demodualtion burst formatowania ----- może ktoś wysłać mi link skąd można pobrać ten kod? lub pomocy, która poprowadzi mnie w tworzeniu mojego ostatniego projektu semestr?

1 - Jesteś zobowiązany do korzystania matlab? jeśli tak można użyć Simulink? jeśli nie to dlaczego nie użyć LabVIEW? 2-Co to jest obszar, który chcesz pracować?

Witam, nie jestem pewna, gdzie u dostanie kod .. ale na pewno dać kilka wskazówek na temat projektu ur. bardzo podstawowy powód dla studenta komunikacji lub inżyniera kierunku matlab, jest bogaty zestaw narzędzi komunikacji boxs wyłącznie nych systemów komunikacyjnych. korzystania z nich jest całkiem proste tylko wtedy, gdy wiem, co dokładnie u u chcesz zrobić z tych funkcji. więc radzę spróbować dowiedzieć się, co u-chcę zrobić, to jej po prostu zwykłe stosowanie wbudowanych funkcji i na koniec dnia .. u może przyjść się z ur własny kod. najlepsze życzenia ..

zobaczyć w zasadzie ja nie wiem nic o do MATLAB lub LabView .. a także i nie wiem od czego zacząć? ... nawet nie mam żadnej wiedzy w zakresie zarówno oprogramowania? .. Można u mnie prowadzić jak założyć i które są podstawowe kroki dotyczące mojego projektu? .. i już powiedział, że chcę, aby mój projekt z matlab i chcesz, aby jakiś kod dotyczących tematyki ktoś może mnie prowadzić?

Generator i detektor DTMF za pomocą algorytmu Goertzels w MATLAB-ie

modulacji GMSK danych liczbowych losowo generowane przez źródła, wyjście modulatora daje dwa sygnały, tylko do demonstracji, pierwszy jest GMSK sygnału, a druga jest gaussien kształt impulsu częstotliwość

Kolekcja dema na adaptacyjne filtrowanie adaptacyjne filtrowanie przy użyciu różnych algorytmów, takich jak LMS, RLS, NLM, w dziedzinie częstotliwości filtry adaptacyjne, przesącza-X LMS i LMS bloku. Wnioski przedstawione należą adaptacyjne korekcji kanału adaptacyjne redukcją szumów, liniowego przewidywania, aktywnego tłumienia hałasu, adaptacyjne wzmocnienie linii i echa.

Ten interfejs jest używany do analizy sygnału mowy w wybranym regionie 256 próbek. Wszystkie obliczenia oparte jest na próbkowania 8 kHz. Pierwsze 3 formantów wybranego bloku próbek pochodzących z LPC-8 współczynników. Lokalizacja ROI może być wskaźnik jeden lub dwa. To demo wykorzystuje "dualcursor" opracowane przez Scott Hirsch interaktywnej wybór sygnału. Tylko p-plik do "dualcursor" jest tu i kod źródłowy można pobrać z MATLAB.

uznawania Speaker to proces automatycznie rozpoznaje, kto mówi, na podstawie informacji zawartych w poszczególnych fal mowy. Technika ta pozwala na włączanie głośnika? Głos w celu potwierdzenia tożsamości i kontroli dostępu do usług takich jak wybieranie głosowe, bankowość przez telefon, zakupy telefon, bazy danych, usługi dostępu, usług informacyjnych, poczty głosowej, kontroli bezpieczeństwa poufnych informacji obszarów i zdalny dostęp do komputera

dziękuję bardzo za soooooooooooooooo ten kod u naprawdę mi pomóc dzięki dużo ponownie Popatlal Panjarawala u otrzymają 3 punkty .. bz mam kliknąć na przycisk pomógł mi

Pobrałem to GUI dla mojego bt celu badania mające z nim jakiś problem .... kiedy miałem zainstalowane mój MATLAB 7.0 i gdy uruchamiam GUI w tym czasie jej nie działa ... nawet wpisania numeru lub stosunek sygnału do szumu hałasu n ... może ktoś mi kierunek, jak to działa? ... Co należy zrobić po kliknięciu na ten plik Figura i jak wpisać mój numer, aby uzyskać wykresy ???????????.... Popatlal Panjarawala

GUI, który został przesłany nie działa lub nie wiem jak jego dzieła ???????.. może ktoś mi powiedzieć po zainstalowaniu MATLAB i po uruchomieniu tego pliku GUI co należy zrobić, jeśli chcę się z nią bawić ?????????.. może ktoś mi w tym kierunku ??????. Popatlal Panjarawala

Witam, Czy ktoś ma Matlab Kodeks modem GMSK (nie Simulink), proszę! Pozdrawiam

Jak otworzyć pliki mdl w gmsk.zip i gmsk_new.zip?? kto mi powie?

[Quote = lmjandy] Jak otworzyć pliki mdl w gmsk.zip i gmsk_new.zip?? kto mi powie? [/quote] korzystać z Matlaba Simulink 2 otwarte. mdl ~!

Potrzebuję prosty FM, AM matlab kod .. jak im nowe 2 plz matlab zasugerować mi gud książki

U łatwo wygenerować AM, FM za pomocą wbudowanego polecenia ... .. lub bardzo dobrze u może napisać swój własny kod ..... .... książki są oparte na wielu dostępnych aplikacji i obszar zainteresowań .... ... pomocy MATLAB jest najlepszy ... u można szybko nauczyć się od ziemi, a nie patrząc do książek .....

hy Czy możesz mi pomóc z duży problem. Muszę zrobić na ukończeniu projekt następujących: - pierwszy etap: nagrywanie sygnału audio z mic-drugi: stosuje się do tego sygnału hałasu (posłuchaj głośny dźwięk) trzecia: filtr hałasu przy użyciu korektora adaptacyjnego w MATLAB-ie; - po czwarte: słuchać dźwięku sączy. Idont wiem czy to jest konieczne w MATLAB-ie, ale w rzeczywistości projekt pierwszy i będzie musiał zmienić sygnał audio w kodzie binarnym, a następnie zastosować szum na kanale i wreszcie zastosowanie adaptacyjnych equalizer, cinvert w analogowych ponownie posłuchaj korzystania z niektórych głośników. Czy ktoś mógłby mi pomóc z kodem lub link lub od czego zacząć? Dziękuję.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back