Konwersja schemat z OrCAD / Protel / PADS Logic do DxDesigner

S

sagiraju123

Guest
każde ciało chce przekonwertować schemat z OrCAD, protell i padslogic do PLS dxdesigner pytaj mnie

Witam wszystkich body.Can ktoś mi powiedzieć? jak dodać punktów opartych na zaufaniu w wielowarstwowej płytce jest bardzo \

Mentor Graphics mieć tłumaczy, że mogą zrobić to tłumaczenie dla Ciebie. Patrz http://www.mentor.com/products/pcb-system-design/design-flows/pads/translators . cholery, czy ten tłumacz jest bezpłatnie z narzędzi, mentor, lub trzeba zapłacić za to. Użyłem OrCAD do poduszki Logiki i DXDesigner Converter w przeszłości. Pracują dobrze. Ale dobrze sprawdzenie konwersji schematów jest wysoce wskazane, ponieważ nie stosuje się pewne błędy w tłumaczeniach niektórych atrybutów symboli schematycznych w wersji tłumacza użyłem (z powrotem w 05). [Color = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 14:38 ---------- Poprzedni post był o 14:36 ​​---------- [/SIZE] [/ color ] Drugie pytanie najlepszym sposobem na dodanie fiducials jest dodanie sztuczne elementy schematu w schemacie i opisać je jako fiducials. Nie będą mieć żadnych połączeń elektrycznych, ale będzie się wiązać ze stosu klocków, że będzie siedział na płytce drukowanej. W ten sposób twoje błędy DRK będzie również mniej :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back