Kod perl do pracy w Allegro

P

prasguy

Guest
Witam wszystkich, Proszę dać mi znać, czy kod PERL mogą być uruchamiane w Allegro 14,2 i sposób go uruchomić. Jeśli ktoś ma przykładowy skrypt perla i procedury, aby uruchomić w Allegro, będą wdzięczni. Z góry dzięki

Hi prasguy, nie jestem świadomy Perl skrypt do uruchomienia w Allegro. Allegro ma potężny "skill" możliwości skryptu. Z Skill użytkownicy mogą uruchamiać wiele przydatnych poleceń w Allegro. Istnieje samouczki on line i nie ma umiejętności Yahoo szkole grupy użytkowników również. Dodatkowo można pobrać niektóre skrypt z sourcelink. Pozdrawiam, M

Dzięki je Majnoon. Tak, Allegro jest bardzo zdolny do uruchamiania skryptów umiejętności. Ale w tym samym czasie, u można znaleźć perl5 lub wyższej instalacji wersji nadchodzi wraz z Cadence Allegro, oznacza to, że allegro wspieranie perl. "Prawo m? Również próbuję nauczyć się języka programowania, który daje wsparcie dla mojego układu PCB. Tak, że skrypt Perla jest gud, aby rozpocząć swoją karierę w stronę programowania. Proszę dać mi znać wszystkie ur sugestie, czy jestem na dobrej drodze. -Prasguy

Masz rację Perl jest dostarczany jako część Cadence instalacja. Powiedziano mi, że pracował w 14X tylko w wersji na UNIX nie okna. Osobiście jestem nadal próbuje dowiedzieć się, jak napisać kody umiejętności. Nie można sobie wyobrazić bez narzędzi za pomocą Allegro umiejętności. Pozdrawiam, M

Hi Perl lub skryptów / programów biuletynie może być używany do generowania pliku skryptu i uruchomić ten sam skrypt w allegro konsoli Tux

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back