Kod Matlab do ekstrakcji cech z przemówienia

M

moiz

Guest
Witam może ktoś mi pomóc, aby dowiedzieć się funkcje z mowy. I robię mój projekt "Human rozpoznawania emocji Korzystanie z sygnału mowy", więc wyodrębnić funkcje z mowy jak 1. Pitch 2. Energy 3. Mediana 4. Minimum 5. Maksymalnie 6. Wariancji 7. Formantów (F1, F2 i F3) 8. Linear Predictive 9. Współczynniki (LPC) 10. Przewidywania liniowego Cepstral Współczynniki (LPCC) 11. Mel-Frequency Cepstral Współczynniki (MFCC) 12. Pierwsza pochodna MFCC (dMFCC) 13. Drugiej pochodnej MFCC (ddMFCC) 14. Zaloguj Częstotliwość zasilania Współczynniki (LFPC) 15. Postrzegana przewidywania liniowego (PLP) 16. Spektralna PLP (Rasta-PLP). Jeśli u mieć kod niż plz mi pomóc lub pocztą do mnie na mymoiz2004@yahoo.co.in

Jest to bardzo gorący temat. Nie szukaj na EDAboard jeśli nadal potrzebujesz pomocy daj mi znać

Tak nie mam za każdą pomoc, za pomocą szukaj także na kod matalab do ekstrakcji cech z sygnałów mowy? A jeśli ktoś wie również bazy danych w języku angielskim dla emotinal mowy niż plz do mi pomóc? plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Witam wszystkich, Ja też. Potrzebujesz kodu matlab dla algorytmu ekstrakcji cech szczególnie LPCC i MFCC Proszę napisz do mnie sclim9 (at) hotmail.com tq

Byłbym wdzięczny, jeśli możesz wysłać mi kod należy zaimplementować rozpoznawanie fonemów za pomocą hmm ale nie wiem jak wyodrębnić cechy, które ... email: tugceayar@gmail.com Dzięki inadvance

Witam, ja też potrzebny jest kod na hmm lub ann implementację rozpoznawania emocji w mowie i jeśli nie prawdziwy kod, to przynajmniej pełne szczegółowe kierunku co do dalszego sposobu postępowania z nim. Proszę o przesłanie kodu: obscurecoder@gmail.com Dziękując wszystkim, oc

hey im ten projekt na detekcji emocji z mowy. jeśli organizm ma ich pls bazy danych podzielić się tutaj .. alsocode dla SVM thnx z góry

Czy ktoś może kod źródłowy matlab dla MFCC do mnie (golbanoo862007@yahoo.com) też? dzięki tak dużo

Czy ktoś może kody matlab źródło o uznanie głośników. mój projekt jest wbudowany system bezpieczeństwa MATLAB ..

Czy ktoś może kody matlab źródło o uznanie głośników. mój projekt jest wbudowany system bezpieczeństwa MATLAB ..
krtani ma wiele procedur, które mogą pomóc w wydobyciu funkcje, jak również techniki modelowania GMM itp. może pomocne

Witam może ktoś mi pomóc, aby dowiedzieć się funkcje z EEG. I robię mój projekt "EEG oparte na uznawaniu Emotion", więc wyodrębnić funkcje z EEG

Witam, czy ktoś ma jakieś kod wyżej temat wgraj go do tego forum. lepiej niż wysyłanie maili do każdego adresu e-mail. dzięki

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back