Jeśli chodzi o układ SRAM

P

Prasanna Kumar

Guest
Hi All,

Robię układ 6T SRAM, w księgach i jak w internecie nie jestem w stanie znaleźć schematy obwodu

1.Wiersz Dekoder Circuit
2.Cloumn Dekoder Circuit
3.WordLine kierowcy Circiut

I są wielkie Jeśli ktoś może w stanie dać mi kilka wskazówek lub wysłać mi jakieś linki gdzie mogę znaleźć circiut schematy Wymienione trzy obwody.Po uzyskaniu tych, mogę zacząć robić układ z tych układów.

Thanks in Advance

Po pierwsze, myślę, że to idzie w cyfrowej forum nie analogowe ..Przenieść plz jeśli widzisz, mody.

Następnie dekoder jest dość dużo dekodera.Myślę, że ten jest prosty, najczęściej już w rozdziałach poświęconych MUX.Naprawdę nie mogę pomóc tutaj, ponieważ nie może więc zwrócić dekoderów cyfrowych prawdziwy facet może pomóc w najlepszej realizacji.

Co myślę daje najbardziej ból amp sens i kierowcy.Czy czytałeś książki Haraszti?Niektóre bardzo ładne technik.

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=91869&highlight=haraszti

Electronrancher HI

Dzięki za odpowiedź, ale kiedy odwiedziłem link mówi wniosek doesnot post istnieje.Nie czytałem książki, o których wspomniałem.Jeśli to możliwe cud u prześlij sam raz.Po Twojej odpowiedzi będę delegowania pytanie digittal formie.

Jeśli jest to możliwe, proszę przesłać mi link, gdzie można pobrać książki tego prasanna.ps mail (at) gmail.com bcoz ja mam tylko 3,5 punktu.Przepraszamy za niepokojące.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back