Jakiego języka używać do programowania DSP?

Z

zaved

Guest
Drodzy przyjaciele
im trudny do nauki języka tms320c50 montaż DSP.ale wydaje się zbyt trudne i nie mam w tym pomóc.im ten sposób zupełnie sam i nikt wokół mnie wie o DSP programowania.Zrobię to z wysokim lavel języku jak C?pls czy możecie mi pomóc w tej sprawie ..

Tak C jest doskonałym językiem programowania tms320c50 DSP.Również istnieje wiele zasobów / książki dla programowania C na platformie TMS350C5000/TMS350C6000.

Cześć

także niektóre TI DSP są obsługiwane przez Simulink.
tak można zaprojektować Ci system wykorzystujący Simulink i wygenerować kod dla Twojej TI DSP

Salam
Hossam Alzomor
www (.) ig (). org

znajomi
mamy tms320c50 DSK, który jedyny obiekt kod montażu.nie mamy żadnych jakichkolwiek instruktora dla tego procesora.Wszystko co musisz zrobić, to nauczyć się sam.Mam pewne techniczne papieru z TI.ale instrukcji wydaje się zbyt trudne i skomplikowane dla mnie.Ja również po DSK Starter przewodnika.Mam także wypróbowany przykład podany w instrukcji starter za pomocą instrukcji.
Ale to, co konieczne jest doskonały emulator.Gdzie mogę dostać ów.jeżeli jest ona oparta na języku C to będzie wielki dla me.I nienawiści asemblera.

zaved

No Emulator nie jest istotne dla początkujących, u can try to książka napisana przez avatar Singh
Architekturze DSP.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back