Jakie są najnowsze wyniki badań o Wielkim Wybuchu?

S

steve_rb

Guest
Szukasz najnowszych informacji i dicscoveries o Wielkim Wybuchu? Steve

Ta książka jest najbardziej absorbującym. Jest to brakuje kilku tabel, ale tak naprawdę nie stracić tyle. Ze względu na brakujące tabele, kupiłem książkę i przeczytaj go jeszcze raz.

Dzięki. Mam nadzieję, że nie wiele brakuje. Byłbym gratfull jeśli ludzie wiedzą na temat Wielkiego Wybuchu do explaine pewne podstawy dla początkujących jak ja, jak wszechświat stworzył od pierwszej chwili. Jako punkt wyjścia jest obviouse, że należy wyjść z "niczego" i to prawdopodobnie nie powinno być dwie cząstki o przeciwnych opłat. Jako pierwszy pytanie chciałbym powiedzieć, co o masie? Wydaje się oczywiste, że co najmniej dwóch cząstek, należy stworzyć, ponieważ mamy tylko dwa rodzaje opłat (+ i -). Jeśli w pierwszej instancji wszechświata zakładamy dwa cząstek zostały greated wszystkie prawa zachowania powinna zachować to ten sytem co najmniej dwóch cząstek powinien mieć zero energii. W celu nadania im masę należy prawdopodobnie myślą trzeciego cząstek neutralnych, co powoduje klejenia dwóch lub wszystkich trzech, a uwolniona energia powinna przekształcić się w ich masy, dlatego wciąż będzie energooszczędny system, ale system cząstek z niczego. Teraz co dalej? Czy mam rację się t tym momencie, czy nie? Co to jest lub brakuje? Pozdrawiam

Po przemyśleniu tego tematu, mam więcej pytań. Jaki jest związek pomiędzy Big-Bang robaka dziury? Ponieważ jest pozyton (dodatni elektron), istnieje wszechświat został formularz pozyton? Jeśli tak, to jaki jest związek między robak dziury i świata pozyton?

Czy czytałeś książkę "Krótka historia czasu"? Myślę, że będę czytać po przeczytaniu tego.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back