Jakie jest najlepsze dla MCU sformułowania ogólnego falownika celu?

J

Jason-dong

Guest
Niski koszt, wysoka wydajność, wysoka niezawodność, Space Vecter PWM. Dzięki: |

W przypadku niskiego falownika koniec można użyć mikrokontrolera firmy Fujitsu, który 8-kanałowy 10-bitowy ADC, wyjścia PWM i flash 16K. numer części jest to, MB89F202 i oprogramowanie tj. Softune jest dostępny bezpłatnie do pobrania z wbudowanymi kompilator C. Do realizacji metody przestrzeni wektorowej trzeba spojrzeć w inny kontroler Fujitsu, która wbudowana regulacja deadtime, a także, które mogą generować wymagane 6 wyjść PWM zwiększają. Można spojrzeć na www.fmal.fujitsu.com Aby uzyskać więcej informacji lub napisz do mnie.

Dzięki. Jak na temat Motorola, ADI, TI, Intel, Infineon? [Quote = sexytech] W przypadku niskiego falownika koniec można użyć mikrokontrolera firmy Fujitsu, który 8-kanałowy 10-bitowy ADC, wyjścia PWM i flash 16K. numer części jest to, MB89F202 i oprogramowanie tj. Softune jest dostępny bezpłatnie do pobrania z wbudowanymi kompilator C. Do realizacji metody przestrzeni wektorowej trzeba spojrzeć w inny kontroler Fujitsu, która wbudowana regulacja deadtime, a także, które mogą generować wymagane 6 wyjść PWM zwiększają. Można spojrzeć na www.fmal.fujitsu.com Aby uzyskać więcej informacji lub napisz do mnie. [/quote]

Witam Użyj DSP56F8xxx Freescale jest to urządzenie Power orinted niski koszt 2,5 $ @ 1K Thay również kilka aplikacji moc i projektowania ref + kod do korzystania z tego układu jako regulator mocy, inverter,, PWM korekcji współczynnika mocy itp. Wszystkiego najlepszego Bobi

Hai, możesz spróbować z PIC. To będzie ekonomiczne. Kiedyś PIC16f72. I mam kilka innych falowników je mieć. Pozdrawiam. Gopi

Witam wszystkich, Dziękuję za informacje. My docelową specyfikacją powinny być: SVPWM, 1k ~ 20k frequecy przewoźnika, 0 ~ 400Hz częstotliwość wyjściowa, czas martwy algorytm odszkodowania. Ktoś ma tego rodzaju doświadczeń projektu? Pozdrawiam, Jason

Witam, Jest tam wiele możliwości. Jednym z nich może być C2000 DSP rodziny z Texas Instrument. Mają jakieś notatki aplikacji, takich jak projekt. Idź do www.ti.com , aby uzyskać więcej informacji. Goodluck, Kieennx.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back