jaki typ anteny fraktalna jest odpowiedni dla mojego freq.! "Final Yr. Projektu" help plz

S

Sara88

Guest
Jestem wymagane, aby dowiedzieć się odpowiednich fraktalna typ anteny na moje jedno pasmo o zasięgu 850-900MHz częst .. Zrobiłem dużo czytania o konstrukcji fraktali i cechy, ale nadal nie może zdecydować, który jest odpowiedni wzór. 1) Jaka jest różnica między von Koch i Uszczelka Sierpińskiego w zakresie częst. , Powrót straty dB i pojedyncze pasma? 2) W jaki sposób można znaleźć odpowiednie właściwości (numer zamówienia iteracji, długość fali i straty zysku) dla mojego freq. ? nie ma żadnych wzorów, że można je zdefiniować ten zakres freq jak wiem jedno pasmo jest prostsza niż multi-band zachowania, które trzeba tylko jeden zakres częstotliwości. "Eksperci I Need Your Help": oops:

hi antena konstrukcja z fraktalna technika i nigdy nie widział w dokumentach numeryczne metody optymalizacji i zazwyczaj nie ma absolutnie Koch korzyści innego rodzaju i tylko zastosowanie w przypadku gdy możliwe narzędzia do poprawki, ale jedna osoba powiedziała mi możemy zaprojektować anteny przez metody matematycznej i mam jeden ebook o fraktali matematycznych i jeśli u chcą, mogą i przesłać go pocztą elektroniczną do u

hi antena konstrukcja z fraktalna technika i nigdy nie widział w dokumentach numeryczne metody optymalizacji i zazwyczaj nie ma absolutnie Koch korzyści innego rodzaju i tylko zastosowanie w przypadku gdy możliwe narzędzia do poprawki, ale jedna osoba powiedziała mi możemy zaprojektować anteny przez metody matematycznej i mam jeden ebook o fraktali matematycznych i jeśli u chcą, mogą i przesłać go pocztą elektroniczną do u
Jestem naprawdę nie wiem .. ale dzięki za odpowiedzi .. "To jest mój e-mail: noreshog@hotmail.com

hi więcej informacji w tych dokumentach: 1-Multiband Fractal PLANAR odwrócony ANTENA F (F-PIFA) FOR MOBILE Progress aplikacji telefonu W Electromagnetics Badania B, tom. 14, 127-148, 2009 2-A NEW OBNIŻONA MicroStrip SIZE antena Z Fractal SHAPED Progress WAD W Electromagnetics Badania B, tom. 11, 29-37, 2009

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back