jaki pakiet kupić

E

elektro-pol

Guest
proszę Chcę kupić dobry pakiet do zarządzania Projekty VHDL

Proszę zaproponować pakiet kupić

Xilinx ISE

Mentor Graphics HDL Designer

Aldec Active HDL

Altera qu (at) RTU

lub inneproszę mi powiedzieć co jest najlepsze i dlaczego
i które mogą zarządzać złożonymi projektami
i która jest najłatwiejsza do nauczenia się i radzenia sobie z
i co robi generuje wiele błędów

ThanX

Myślę, Xilinx ISE jest dobry bcoz jak iam użyciu, że czułem się dobrze współpracuje z it.also jego narzędziem efficeint do realizacji i projektowania FPGA, moim zdaniem.szukać innych sugessions również.

cześć

Co masz na myśli pakiet?Czy chcesz symulacji i syntezy swoich projektów, czy tylko w zakresie zarządzania projektami oraz wprowadzenia projektu?

Jeśli szukasz Design Entry / narzędziem podsumowującym ... to Xilinx ISE i qu Alter (at) RTU II są dobre.To są tylko dla FPGA's.Jeśli chcesz dobre narzędzie do zarządzania projektami, jak i HDL, Editors, redaktorów machiny państwowej, schemat blokowy, linting kod ... etc. Wyjątkiem kompilacji i syntezy ... możesz iść do MentorGraphics HDL Designer.Podczas korzystania Designer HDL .. masz link do narzędzia z innych symulacji, synteza i P & R .. narzędzi takich jak ModelSim, Xilinx, Synplify Pro.

HDL Zaprojektowany również CVS i linting Kodeksu i wiele innych funkcji ... Proponuję sprawdzić na stronie internetowej Mentor Graphics więcej informacji ...

ciekawe pytanie ...To zależy również od liczby osób w zespole, jak skomplikowany jest Twój projektów, co innych narzędzi EDA firmy korzysta ...Co nie zadzwonić do rep i disscuss z nimi co trzeba i co można sobie pozwolić

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back