Jaki jest najlepszy aparat, który może być używany w powietrzu?

A

asic1984

Guest
Witam wszystkich i trzeba używać aparatu dla mojego projektu samolot będzie w pokładzie samolotu i muszą wiedzieć, rodzaje kamer, które można nagrywać podczas lotu ....... dla Snap Shots oraz nagrania wideo innych stron, w tym dzięki za pomoc

Czy mówisz o model samolotu lub prawdziwe imię i samolot rozmiar? To nessasary wiedzieć, jak ciężki i duży aparat może być.

[Quote = ME] Czy mówisz o model samolotu lub prawdziwe imię i samolot rozmiar? To nessasary wiedzieć, jak ciężki i duży aparat może być. [/Quote] tak thats ważne pytanie ..... tak jeśli ur szukasz aparaty cyfrowe Sony Cyber-shot spróbować ... jestem zadowolone klienta .. może to potrwać Piktów podczas ruchu z dobrą jasność, dostosowując czas ekspozycji

hi płaszczyźnie .......... jest rc samolot nie ............. prawdziwy samolot oczywiście ........... będzie i umieścić aparat na jej podjęcie picturse ......... więc muszę aparat, który można robić zdjęcia o dużej prędkości w ruchu

Mam olympus jeden, ale ja polecam aparat cyfrowy, który można uruchomić na zewnątrz, poprzez kontakt. Jest to przydatne, jeśli chcesz kontrolować strzały z nadajnika. Możesz użyć jednego z przycisków sterujących (części kanału) do zdalnie aktywować aparatu. Sztuką jest znaleźć taki, który interfejsy do zewnętrznego włącznika.

Możesz użyć koloru analogowe kamery (bardzo lekkie i bardzo tanie) i transmisji sygnału TV na ziemię i dokonać zapisu na ziemi. Oczywiście jeśli chcesz hi jakości zdjęć jest to bezużyteczne.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back