Jaka jest najlepsza firma PCB w Chinach?

S

Sadegh.j

Guest
Witam Chcę firmy w Chinach specjalizuje się w tworzeniu PCB w rozsądnej cenie, ktoś może mi pomóc?

Szanowni Państwo, Nasza firma może służyć PCB / fabricatrion FPC, elementy zaopatrzenia i montażu PCBA. Jesteś o kontakt na sales@flypcb.com Dzięki. Ken

Jestem Cheney Liu, z Shenzhen DM Electronic International Limited. Jesteśmy ekspertem fabryki PCB w Chinach. Możemy zrobić to PCB dla Ciebie. uprzejmie prosimy wysłać mail na adres cheneyliuliu@126.com Cheney Liu ========================= DM Electronic International Limited Tel: +86 137 14135461 Faks: +86 755 2756 7027 Skype: cheneyliuliu MSN: cheney.liu @ hotmail.com Strona WWW: www.dmele.com

Drogi: I 'ma PCB i fpc pojedynczego pracownika służby z Chin, Nadzieja, że mogę pomóc w firmie Best regards

Wintak scalone specjalizuje się w produkcji wysokiej precyzji i niezawodności 24/02 warstw PCB, w tym HDI, obwodów aluminium, wysokiej częstotliwości, obwody, miedzi ciężki, złoty gruby, itp. były certyfikowane z UL, ISO9001: 2000, ISO14001 oraz TS16949. Aby uzyskać więcej informacji, prosimy o e-mail do mnie na Carson.xi (at) wintakpcb.com

Polecam następujące dwie firmy są najlepsze. 1) Honya International, która jest profesjonalnym produkcji i eksporterów PCB, w Shenzhen. 2) w pełni Hong Electronics Company Limited, która jest również w Shenzhen. [URL = "http://www.wellgrowchinasourcing.com/"] kupić porcelanę hurtowych [/URL]

Wintak scalone specjalizuje się w produkcji wysokiej precyzji i niezawodności 24/02 warstw PCB, w tym HDI, obwodów aluminium, wysokiej częstotliwości, obwody, miedzi ciężki, złoty gruby, itp. były certyfikowane z UL, ISO9001: 2000, ISO14001 oraz TS16949. Aby uzyskać więcej informacji, prosimy o e-mail do mnie na Carson.xi (at) wintakpcb.com
[url = http://www.wintakpcb.com ]?·???[/url]

Używam Chiny Fastprint, są naprawdę szybko jak sama nazwa mówi (6 dni) i dość affordable.Sorry Nie mogę wysłać żadnego związku yet.Need 1 post więcej.

Szanowni Państwo, Witam, jest to sped z RongHui przemysłowe (HK) Holdings Co Ltd.A PCB produkcji z dobrą jakością i niską ceną w Chinach. Jako jeden z wiodących dostawców PCB, do tej pory obsługę różnego rodzaju produktów PCB na około 8 lat. Nasze produkty są bardzo popularne wśród wielu klientów, dla ich dobra jakość i wykonanie grzywny. Aby dać ci ogólne pojęcie, pls prosimy znaleźć na naszej stronie internetowej spółki w celach informacyjnych. Notowania i próbki zostaną wysłane po otrzymaniu konkretnego zapytania, będziemy z przyjemnością postaramy się jak najlepiej spełniać w każdej chwili. Pls pamiętać, że nie tylko poszukuje dla klienta, ale także długi partnerskich relacji. Cieszymy się z Waszej odpowiedzi z zaciekawieniem. Have a nice day ~ Pozdrawiam, Sped Guan RONGHUI INDUSTRIAL (HK) HOLDINGS CO LIMITED Office +86 +86 15119229339 0755-29172418 Cell Fax + 86 0755-2917 7577 e-mail mkt03@ronghuipcb.com Skype spedguan168 MSN: spedguan@hotmail.com sieci http://www.ronghuipcb.com

Nazywam się Bill i od PROJEKTOWANIE TECH Electronics Co Ltd w Chinach, która jest dostawcą PCB i PCBA (OEM, ODM). Mamy 2 pcb roślin, 1 i 2 SMT roślin projektowania domów. 1) 2 pcb rośliny mogą produkować 500 tysięcy metrów kwadratowych z 2-12 warstw z 4 mln w puste podpisania i produkcji 0,2 mm w otwór. 2) roślin 1. smt ma 4 linie dużych prędkości produkcji dziennej produkcji: 1.6 milionów chipów, które są kompatybilne z 0402 i rodzin BGA pacakge w różnych precyzyjnych elementów mikro. 3) zespół R & D projektowania domów jest 3 lekarzy, 8 kapitanów, 28 studentów i 5 Junior uczelni. Spodziewać się można znaleźć drogę do współpracy. Wszelkie pytania, proszę dać mi znać. Bill B.regards-Xu (Pan) Sales Manager -------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------------------------- PROJEKTOWANIE TECH Electronics Co, LTD Dodaj: No.8309, 3F, Park Software, 16 Changjiang Road, New District, Wuxi, Jiangsu, Chiny. Tel :0086-510-81815570-8003 Fax :0086-510-85215510 M / P :0086-13814217566 E-mail: bill@globaldesigntech.com HTTP: / / www.globaldesigntech.com./ -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back