Jak zaprojektować za pomocą 24 GHz Oscylator FET?

W

wu_qiusheng

Guest
NE3210S01 jest używany. Kto może mi dać jakieś rady i odniesienia? proszę [color = green] [/color]:):):)

Komisja Europejska upubliczniła wykaz niebezpiecznych produktów - adapterów do prądu oraz ładowarek sieciowych, których użytkowanie może powodować zagrożenie dla życia i zdrowia konsumentów. Na liście znalazły się znane marki, jak np. Samsung, Michelin, Technolux, Rb Mobile, a także szereg urządzeń tzw. "no name", czyli produktów (najczęściej podróbek) bez podanej informacji o producencie.

Read more...

[Quote = wu_qiusheng] NE3210S01 jest używany. Kto może mi dać jakieś rady i odniesienia? proszę [color = green] [/color]:):):) [/quote] może się u niższy niż częstotliwość oscylatora i podjąć x harmoniczne?

Siła harmoniczna nie wystarczy. Potrzebuję podstawowych sygnału. ? ? ?

[Quote = wu_qiusheng] Moc harmonicznych nie wystarczy. Potrzebuję podstawowych sygnału. ? ? : [/Quote] jeżeli moc harmonicznych nie wystarczy u można umieścić wzmacniacz w dużych satoration i harmoniczne Biger partii (nawet jak podstawowe). wiele system zrobić w ten sposób. jedynym resuen zrobić OSI dircet w tym freq jest hałas (20log (N))

Witam wu_qiusheng też wybudowali kilka 24GHz oscylatory pomocą NE3210S01. Można go używać z DRO (zalecane) lub nawet z elementów skupionych. Co trzeba zrobić, to dopasować drzwi do 50Ohm. W przeciwnym razie nie będą mieli wystarczająco dużo zyskać. My oscis dostarczają około 0dBm w 24.125GHz. Bye

Witam, mr_GHz nie mam DR, więc możesz mi powiedzieć, jak zaprojektować za pomocą skupionej element. I zmiany długości odgałęzienie w Gate, aby dostroić częstotliwość. Ale tylko jeszcze do 22 GHz i nie waha się z krótszym stub. Czy mógłbyś mi pomóc? Proszę. :):):)

Witam wu_qiusheng Możesz spróbować równolegle opinii. Czy możesz dać mi trochę więcej informacji co trzeba (moc wyjściowa, szumy fazowe, wniosku)? Możesz mi PM aktualnej "układ". Tak więc na pewno znajdzie rozwiązanie. Bye

Witam, panie GHz, jakiego rodzaju podłoża Pan / Pani zatrudniony?

Witam microstrip_line używam dwóch różnych podłożach: RF35 z Taconic lub (znacznie tańsze, nadające się do oscis ale nie dla anten lub LNAs) LD-621 z Polyclad. Bye

Przykro nam, Panie Ghz, chcę wiedzieć, Er i grubości?

Witam microstrip_line Korzystając z powyższych materiałów, er jest około 3,2 na 24GHz. Używam materiałów o grubości 0.254mm. I zbudować pcb 4-warstwowa, więc całkowita grubość wynosi około 1 mm, które również ma dobrą stabilność mechaniczną. Bye

Następnie dowolnej rozdzielczości na jednej warstwie PCB?

[Quote = microstrip_line] Następnie, wszelkie uchwały w sprawie tylko jednej warstwy PCB? [/Quote] Witam, Na jednym warstwy PCB może również oscylują w 24Ghz o moc 0dBm.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back