jak zaprojektować 1mV puls, prowadzić wyboru EKG schemat konstrukcji

B

BMIN-DC

Guest
hi. może ktoś pokazać lub mi wytłumaczyć, jak zaprojektować 1mV puls, prowadzić przełącznika, doprowadzić wskaźnik uszkodzenia, przedwzmacniacz izolacji, dc offset, analogowej na cyfrową, diagnostyczne / monitorującym, miernik tętna, detektora szczytowego lub górnej i dolnej granicy alarmu dla ekg. : Idea: żadnej pomocy będzie wielki

wpadając tym temacie dalszego wprowadzania. z punktu widzenia innego kolega projektantem projektu EKG. zaproponuję po prostu zbliża się z kończenia połączeń projekt prowadzić wybór za pomocą pokrętła. Jestem pewien, że są świadomi tej metody. IC wydaje się konieczne, jeśli to, co bierzesz pod uwagę. prawdopodobnie chcesz użyć komparatora na szczyt wykrywania wyzwalania na amplitudę fali R, oczywiście same wykrywania usterek i alarmów. karmić szczyt wykrywania uderzeń / min, ale co będziemy używać tutaj? co masz na myśli przedwzmacniacz izolacji? buforowanie bioelektryczną sygnału, napięcie ochrony? Jestem w w-pass z dc offset, jest stosunkowo łatwe do projektowania, dostosowując offsetu napięcia, jednak za pomocą puli wydaje się problematyczna w odniesieniu do regulacji powyżej i poniżej naszego punktu odniesienia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back