jak zainstalować PrimeTime na linux8.0

N

news

Guest
Sean Parker, twórca słynnego Napstera, człowiek, który przez lata sprzeciwiał się przemysłowi muzycznemu, teraz inwestuje w nowy model biznesowy, który ma według niego przynieść branży muzycznej nowe zyski. Przeczytaj całą wiadomość na <a href="http://www.idg.pl/news/371241/Sean.Parker.wierzy.ze.przemysl.muzyczny.odbije.sie.od.dna.html" target="_blank">idg.pl</a>

Read more...

kto może dać mi listę szczegółowo, jak zainstalować Synopsys primetime na linux8.0

rozpakuj zarówno common.tar, jak również platformy binary.open setup.sh w edytorze tekstu i zastąpić dekompresji z gzip-d.then zapisać i uruchomić setup.sh, wpisując. / setup.sh na linux polecenia . odpowiedzieć na pytania instalator pyta, to wszystko. Amarnath zakresie

Amarnath dzięki, ale nie mam setup.sh pliku w ogóle. Widzę tylko plik install.now. . gdy uruchamiam ten plik / install.now, po wprowadzeniu pewnych "y", w końcu to mi pokazać na ekranie: Musisz przejść do konkretnych produktów procedury instalacji, należy zainstalować Synopsys Klawisze i uruchomić serwer licencji. Aby uzyskać więcej informacji, zobacz. / README. {} PTS plików i Installation Guide. Co mogę teraz zrobić? Dzięki Smalldog

tar-xvf common.tar tar-xvf linux.tar. / install.now to dobrze ustawić setenv

tak po prostu uruchomić install.now script.and następnie ustawić zmienną środowiskową dla np. license.for:. w cshrc u napisze setenv LM_LICENSE_FILE / home / Synopsys / license.dat gdzie Synopsys jest nazwą katalogu, w którym został zainstalowany u primetime. Amarnath zakresie

Witam wszystkich, Dlaczego nie mogę kontynuować instalację Synopsys oprogramowania, kiedy install.now pytają mnie, aby wybrać platformę? Cokolwiek typu, to zawsze mi powiedzieć, że w invaild platformy. Następnie program instalacyjny nie może iść dalej. Najlepsze Analog_starter Pozdrawiam

first u musi zainstalować scl i przejść do instalatora Synopsys i kliknij install.now i wybierz / zlokalizuj plik tarz. automatycznie zainstalować. jeśli u mieć problemu w tym kroku. u musi uzyskać inne oprogramowanie instalacyjne. zawierać błąd sumy kontrolnej. tak u cant go naprawić. pobierania innych plików i spróbować.

nie ma potrzeby instalowania scl.i że problem jest z tar u musi być using.download je ponownie i kontynuować. Amarnath zakresie

[Quote = feel_on_on] tar-xvf common.tar tar-xvf linux.tar. / Install.now to dobrze ustawić setenv [/quote] to sprawdzić. rozpakować plik tar 2 w tym samym katalogu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back