Jak zainstalować kompilator IC na openSUSE bez instalatora Synopsys?

N

nguyentl

Guest
Witam wszystkich, chcę zainstalować kompilator IC w openSUSE ale nie mam instalatora Synopsys. Próbowałem dekompresji plików platformę niezależne i linuksowych. Następnie uruchomić kilka programów, ale oni powiedzieli, że nie zabrakło install_site. Biegam install_site w folderze administratora. Te programy czasowe powiedział, że nie mam licencji. Czy możesz mi powiedzieć jak mogę zainstalować ten program i jak mogę zastosować mój plik licencji. Przypuszczam, że instalator Synopsys jest tylko skrypt, więc można zainstalować bez niego. Dziękuję bardzo z góry. Pozdrawiam, TLN

Nie wiem, Synopsys ale jeśli jest linux installer shuld je uruchomić z administracją priveliges! A jeśli używa X potrzebuje na dojazd Hava do serwera X, tak biffore instalacji zrobić> xhost +; sudo sh "ścieżki do instalatora" Password: *****

Dziękuję za radę. Faktycznie, mam prawo roota w moim komputerze. Mój problem jest, że mam płytę z Synopsys IC kompilatora, ale nie ma Synopsys intaller na jej temat. Czy masz jakiś pomysł? Dzięki za pomaga. TLN

Będę pobrać instalator Synopsys z website.I Synopsys jest pamiętać, że jest za darmo.

co wersja kompilatora IC? Synopsys miękka jest bardzo trudne. Inna wersja potrzebuje innego instalatora

Inna wersja potrzebuje innego instalatora
Co masz na myśli z tego? Czy nie jest to instalator kompatybilny wstecz ze starej wersji?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back