S
saathis
Guest
Drodzy przyjaciele, Tutaj jestem Saathis. Obecnie robię mój projekt końcowy roku. Poniżej znajdują się informacje o n i potrzebuje pomocy .... Informacje: Nazwa systemu jest system Door Speech Access. użytkownik musiał się zarejestrować przed użyciem. Po rejestracji muszą używać dostarczyć hasło dostępu do drzwi. Użytkownik ma hasło mowy przez mikrofon. Hasło będzie sprawdzane albo go w data_base_ czy nie. Potem drzwi zostaną otwarte. Taki sam proces odbywa się będzie w ścisłej procesu. Wszyscy użytkownicy będą używać tego samego hasła. Jestem używać USB na 25pin Kabel ponieważ mój laptop don ma portu równoległego. Pomoc trzeba:> Jak przetworzyć hasło mowy być otwarte drzwi i zamknij> Jak zrobić ten dźwięk na tekst i tekstu do portu równoległego danych linii wysokiego lub niskiego, które dzieje się w moim projekcie. Dzień otwarty na niskie i blisko> Jak ustawić tekst do równoległego wejścia Proszę o pomoc na powyższy problem. Jestem bezradny przypomnienie mi ktoś .... Aby uzyskać więcej informacji prosimy o zapoznanie dołączyć plik ... :-(