H
huashizng
Guest
Istnieją trzy bezpiecznik rezystor wykorzystywane w obwodzie przycięcie bandgap odniesienia napięcia.jeżeli układ jest klejone się, jak określić stan trzech bezpiecznik rezystor?poniżej jest mój zgadywać, nie wiem czy jest to słuszne.
trzy bity przycinanie przynieść 8 państw.możemy wybrać 8 żetonów.spalamy rezystory bezpiecznikowe z różnych metod.tak 8 chipy mają różne państwa.należy określić w jakim stanie bandgap napięcie odniesienia jest najbardziej dokładne.
więc badanie wartości bandgap napięcia w różnych temperaturach. (być może istnieją especial instrument temperatury), zgodnie z tych badanych danych, chip posiada najlepsze, zero temperatura łuku jest zaznaczona.tak bezpiecznik nadal chipy będą spalane w tej samej metody.
Powyższa metoda jest tylko mój zgadywać, nie wiem czy jest to słuszne.
kto może mi powiedzieć, metody stosowane w praktyce?
trzy bity przycinanie przynieść 8 państw.możemy wybrać 8 żetonów.spalamy rezystory bezpiecznikowe z różnych metod.tak 8 chipy mają różne państwa.należy określić w jakim stanie bandgap napięcie odniesienia jest najbardziej dokładne.
więc badanie wartości bandgap napięcia w różnych temperaturach. (być może istnieją especial instrument temperatury), zgodnie z tych badanych danych, chip posiada najlepsze, zero temperatura łuku jest zaznaczona.tak bezpiecznik nadal chipy będą spalane w tej samej metody.
Powyższa metoda jest tylko mój zgadywać, nie wiem czy jest to słuszne.
kto może mi powiedzieć, metody stosowane w praktyce?