Jak rozwiązać ten problem?

S

_SquiD_

Guest
Próbowałem instalacji IC5033 na Scientific Linux 5.1 mam tych problemów.

Skonfigurowałem Bind klawisz poprzez kopiowanie wszystkich plików z <katalog_instalacyjny> / tools / dfII / sample / local do <katalog_instalacyjny> / tools / dfII / lokalnym, a także
przemianowany na cdsinit. cdsinit.

So far so good.

I edited. Bashrc w katalogu / home / user / folder, a ten wygląda następująco:
Kod:

wywóz CDS_ROOT = / home/bogdan/IC5033 /

CDS_INST_DIR wywóz = $ CDS_ROOT

CDS_INSTALL_DIR wywóz = $ CDS_ROOT / tools / dfIICDSDIR wywóz = $ CDS_ROOT / tools

wywóz CDS_Netlisting_Mode = Analogwywóz MOZILLA_HOME = / usr / bin / netscape

XKEYSYMDB wywóz = $ CDS_ROOT/share/cdssetup/tdmX11/XKeysymDB

wywóz XNLSPATH = $ CDS_ROOT/share/cdssetup/tdmX11/nls

CDS_WAVESCAN_JRE_DIR wywóz = $ CDS_ROOT/tools/jre1.41CDS_LIC_FILE wywóz = $ CDS_ROOT / share / licencji / cadence_license_full.dat

LM_LICENSE_FILE wywóz = $ CDS_ROOT / share / licencji / cadence_license_full.dat

wywóz LD_LIBRARY_PATH = $ LD_LIBRARY_PATH: $ CDS_ROOT / tools / lib: $ CDS_INSTALL_DIR / libPATH = $ PATH: $ CDSDIR / bin: $ CDSDIR / dfII / bin: $ CDSDIR/SKILL06.00/context: $ CDSDIR/SKILL06.10/context: $ CDSDIR / Dracula / bin

# PATH = $ PATH: $ MMSIM_ROOT / tools / bin: $ MMSIM_ROOT / tools / Widmo / bin: $ CDS_ROOT / tools / bin: $ CDS_ROOT / tools / dfII / bin: / usr / sbin

PATH = $ CDS_ROOT / tools / bin: $ CDS_INSTALL_DIR / bin: $ CDS_ROOT / tools / Widmo / bin

PATH = $ PATH: $ CDS_ROOT / tools / bin: $ CDS_INSTALL_DIR / bin: $ CDS_ROOT / tools / Widmo / bin

PATH = $ PATH: / bin: / usr / local / bin: / usr / bin: / usr / UCB: / etc: / usr / openwin / bin: / usr/X11R6/bin

export PATH

#------------------------------------------------- ---------------------------#. Bashrc# Source globalnej definicji

if [-f / etc / bashrc]; następnie

.
/ etc / bashrc

fi# Indywidualnego użytkownika aliasów i funkcji

Cześć, spróbuj ustawić LD_ASSUME_KERNEL = 2.4.1, glibc problemy występują najczęściej w tym forum.

hardcore84 napisał:

Cześć, spróbuj ustawić LD_ASSUME_KERNEL = 2.4.1, glibc problemy występują najczęściej w tym forum.

Ok przepraszam, miałem ten sam problem z instalacją IC5141 na Fedora9, i nie rozwiązuje kwestii, staram się korzystać IC6.10 i to wszystko OK.
W przeszłości, muszę pracować z IC5033 na Mandrake.

Miałem wszelkiego rodzaju tych problemów przy próbie instalacji ic5.1 później dowiedziałem się, że jej problem z niektórych pakietów nie otrzymuję zainstalowane.Proponuję wybrać się na pełną instalację rhel4 if you could.inaczej atleast upewnić się, że zainstalowanie wszystkich glib, gcc i pakiety motywem.nadzieję, że to rozwiązuje problem.

pvnk napisał:

Miałem wszelkiego rodzaju tych problemów przy próbie instalacji ic5.1 później dowiedziałem się, że jej problem z niektórych pakietów nie otrzymuję zainstalowane.
Proponuję wybrać się na pełną instalację rhel4 if you could.
inaczej atleast upewnić się, że zainstalowanie wszystkich glib, gcc i pakiety motywem.
nadzieję, że to rozwiązuje problem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back