Jak rozwiązać problem z marszczenie papieru w drukarce HP LaserJet 4?

4

4x4junky

Guest
Witam wszystkich, mam pewien jestem zadowolony, ta strona jest tutaj. My HP LJ 4 jest marszczenie papieru, jak to jest obecnie. To marszczenie z tyłu, jak to jest do wyjścia i robi dżem czasami ... Mówię to, bo czasem papier wyjdzie na górze pr-pomarszczona. Mój syn powiedział mi, że zaciął się i wyciągnął kartkę papieru z tyłu na dole i było bardzo trudno wyciągnąć. Po tym, papieru rozpoczęte zmarszczek. Dziękuję bardzo za wszelkie rady i czy rozwiązania. Steve

Hp Laser Jet 4 drukarka nie znajduje się na stronie man. Dzięki jednak.

Moje doświadczenia z marszczenie papieru drukarka laserowa jest to, że powodowane przez zużyte lub zabrudzone rolek. Z czasem te gumowe rolki się ciężko od ciepła i ozonu. Proponuję wieje wszystkie kurzu za pomocą sprężonego powietrza. Następnie wyczyść wszystkie wałki gumowe z alkoholem. Niech wszystkie alkohol wyparował, a następnie test. Lat temu, kiedyś kupić trochę butelek do czyszczenia gumy o nazwie Vita-Drive. Używaliśmy go naprawy rolek gumowych w magnetofonów i magnetowidów. Inna od czyszczenia, myślę, że wtedy zacząć wymiany rolek.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back