Jak pracować z PCB / Układ narzędzie (Allegro)

• Thread starter Anonymous_Ricky
  • Start date
A

Anonymous_Ricky

Guest
Witam wszystkich, chciałbym nauczyć się pracy z PCB / Układ narzędzia (allegro). Muszę przykład / tutorial mi pokazać, jak zacząć od schematu i skończyć z kierowane pcb. Czy ktoś wie, czy mogę znaleźć wszelkiego rodzaju takich samouczek? dzięki, ricky

Czy można sprawdzić z Cadence? To było kilka lat temu, ale gdy byliśmy oceny, które narzędzia PCB w użyciu, Cadence dostarczył nam kilka samouczków całkiem nieźle.

Dzięki TraceRrouter! Ale można zapewnić mi samouczek, jeśli jeden lub podać link do niego, udałem się w witrynie, ale nie mógł znaleźć. będzie bardzo pomocne dla mnie. Dzięki jeszcze raz

Było to około 4-5 lat temu i wątpię, że mam już kopię wokół. Czy masz kontakt sprzedaży na kadencję? Jeśli tak, to po prostu do nich zadzwonić.

dzięki Tracerouter, ale nie mam go, mam zamiar dzięki pomocy dostarczonych przez Cadence, ale znalezienie go nieco trudne, dzięki raz jeszcze, czy jest inny sposób, z którego mogę dostać więcej prostych pomocy. Ricky

Tak, należy zarejestrować się Sourcelink następnie e-maila. Długo, jak masz aktualny odpis licencji i jest ich więcej niż chętnych do pomocy Państwu na wszelkie pytania.

[Quote = mstrghettorigg] Tak, należy zarejestrować się Sourcelink następnie e-maila. Długo, jak masz aktualny odpis licencji i jest ich więcej niż chętnych do pomocy Państwu na wszelkie pytania. [/Quote] My uni posiada licencję ... Ale nie są one pomocne .. Co mam zrobić?

Jeśli masz Cadence zainstalować oprogramowanie SPB, nie może być samouczek zainstalowane wraz z oprogramowaniem. Sprawdź w katalogu * / doc / pcb_ftb katalogu powinien znaleźć proste do przodu i do tyłu scenariusza projektu. Niestety, tylko zawiera PDF / HTML wraz z kilkoma plików SWF. Myślę, Cadence oczekiwać tworzenie projektu od biblioteki próbek. Nadzieję, że to może pomóc.

Hi Początkowo można pobrać Allegro widza od kadencji witryny i próbują odkrywać poleceń za pomocą darmowej przeglądarki. Dzięki Diwakar

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back