jak ocenić pozytywne opinie lub negatywnej opinii amp

I

ithink

Guest
Chcę zaprojektować komparator z pozytywnych opinii, ale nie mam jasnego pojęcia o pozytywne opinie w PO wzmacniacza, możesz dać mi kilka dobrych pomysłów? dziękuję

w zdrowy rozsądek, jeśli chcesz do projektowania wysokiej komparatora prędkości, jeden lub dwa etapy wzmacniania po torze i zatrzasku etap jest najbardziej znanym wzmacniania architecure.the zawsze jest proste OTA.the track-and-zatrzask etapie może dać dużą prędkością z umiarkowanym gain.so i nie może zrozumieć problem, jeśli chcesz korzystać z AMP jako komparatora, a następnie prędkość zawsze być wolny, jeśli chcesz uzyskać wysoki resolution.so, jaki jest sens " komparatora z pozytywnym? " ps: książki ken matin to (układ analogowy i cyfrowy), rozdział 7 będzie daje Ci pomóc. [Quote = iThink] i chcesz zaprojektować komparator z pozytywnych opinii, ale nie mam jasnego pojęcia o pozytywne opinie w PO wzmacniacza, możesz dać mi kilka dobrych pomysłów? Dziękuję [/quote]

Można wprowadzić jeden sygnał w pętli sprzężenia zwrotnego (punkt pracy), jeśli faza sygnału wyjściowego jest taka sama jak wejściowego, system ten jest w pozytywne opinie. ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back