Jak mogę określić microVia kiedy fanout BGA w Allegro?

E

Eric.Lee

Guest
Mam ustawic dostępny przelotek tym microvia (via7t8) i throughvia etc, BGA został umieszczony w dolnej warstwie 8, Gdy fanout przez pick BGA, jednak zawsze używać throughvia nigdy, microvia via7t8. jak to naprawić? Dzięki.

Podobne pytanie zostało zadane i odpowiedzi wcześniej na tym forum. Gdy to zrobisz "Fan przez Pick" pop używania menu, aby przejść do konfiguracji, tutaj możesz określić Twój typ poprzez stosowane wentylator na zewnątrz. M

Masz na myśli "Testpoint" tag w menu kontekstowym? jeszcze jedno pytanie? Dlatego nazwano "TestPointami vias"?

Masz na myśli "Testpoint" tag w menu kontekstowym?
??! To znaczy po powoływać fanout przez picka, RMB następnie skonfigurować. M

Tak, myślę, że zrobić to, co, jak powiedział. w menu "Ustawienia" popup, są pewne tagi: "fanout, vias routingu autobusowe nasion, punkt testowy, itp." czy to prawda? Czy przez to setup pod "testpoint" tag? Dzięki. : |

musisz ustawić uVia jako podstawowej lub niedotrzymania przez. W przeciwnym razie nie będzie korzystać uVia dla fan obecnie lub nawet w trakcie interaktywnego routingu. Można przypisać podstawowej poprzez w konfiguracji. M

Vias Test Point służą do TIK i innych celów testowych są one różne od innych ścieżek w tym sensie, że mają swoje maskowanie otworzyć zarówno z góry lub od dołu, jak na przypisany. odgrywają one podobną rolę jak punkty. Ricky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back