Jak można wykorzystać rynek Republiki Południowej Afryki PCB.

M

miyasun

Guest
Kto może mi powiedzieć w jaki sposób można uzyskać klienta z Republiki Południowej Afryki lub innym rynku. Tymczasem how abt twój busiess te dni na rynku PCB? otwarci na wszelkie sugestie. Miya: D [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 3 minutach: [/color] [/size] 噢 zapomniałem się przedstawić tutaj. im Miya z Chin głównej eksportu PCB i PCBA busiess im greenhand PCB sprzedaży zamorski. jeśli ktoś może dać mi jakieś suggesiton, to będzie bardzo apprecaited! dzięki

hej jestem nieetatowa projektant PCB znajduje się w Indiach, jeśli chcesz zrobić żadnej działalności projektowania PCB mogę zrobić to za Ciebie mam 11 + lat doświadczenia w PCB Desing [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 9 minuta: [/color] [/size] moje ID mail jest pcb.vijay @ gmail.com

Witam Mam nieetatowa projektant PCB i będzie bardzo szczęśliwy z tego darmo PCB dla Ciebie, jeśli jesteś zainteresowany prosimy o kontakt. mój adres to pcbspecalist@gmail.com [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 minutach: [/color] [/size] Jestem z Pakistan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back