jak możemy promować w temacie ...?

W

welove8051

Guest
jak możemy promować temat po naszej pisał na forum. odniesieniu kj

Kliknij na "Edytuj" swój post i na następnej stronie poniżej postu, znajdziesz Radio przycisk "Promowanie Temat -30 punktów" kliknij na to prefernce i kliknij Wyślij. 30 punktów zostanie odjęta .... Pozdrawiam

Witam Chciałem to zrobić, ale "Promowanie Temat -30 punktów" opcji nie ma.

To było na starym oprogramowaniem forum. Ponieważ uaktualnienie w sierpniu / wrześniu, że opcja nie istnieje. Keith

To było na starym oprogramowaniem forum. Ponieważ uaktualnienie w sierpniu / wrześniu, że opcja nie istnieje. Keith
Tak więc - co zastąpił go w funkcji? To jest dobre forum, ale wykonanie "nie lada" wydaje się dość drakońskich do mnie. Natknąłem się w temacie zacząłem po nie dostał żadnej odpowiedzi w ciągu miesiąca i miał rękę uderzył za to. Co miałem robić zamiast tego? Niedawno napisałem do starego tematu (~ 1 roku życia), które w większości objęte moje pytanie, ale chciałem się zapytać małe pytanie strony na ten temat i czuł, że bardziej sensowne jest to grupa z tym pytaniem, zamiast pisać nowe pytanie. I po raz kolejny uderzył mnie rękę do tego. Jaki jest sens tego? To znaczy, na pewno, że ludzie bump ich stanowiska w ciągu 12 godzin są okropne. Ale przywracanie miesiące stary temat, lub rok stary temat? edit: a teraz mam świadomość, że źle zrozumiałem, co PO oznacza "wspieranie". Oops!

Tak, myślę, że to przydatna funkcja. I tylko ją, gdy mój projekt w pracy utknęły w martwym punkcie (kulisy dostarczyć produkt w czasie), bo zrobił rozwiązanie problemu i poprosił o tym tutaj.

Dobrze byłoby, gdyby "promocja" była tymczasowa - powiedzmy tydzień lub dwa. W przeciwnym razie forum będzie zatkany starożytnych wątki na górze. Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back