Jak mierzyć ICMR przez HSPICE?

S

shaq

Guest
Szanowni Państwo, Jak mierzyć ICMR (wejście common-mode zakres) przez HSPICE? Dziękuję bardzo!

zamiatać wspólnej trybie napięciowym, sprawdź, czy wszystkie tr. nie w triody, a następnie można uzyskać ICMR.

[Quote = sunking] Sweep wspólne napięcie, upewnij się, wszystkie tr. nie w triody, a następnie można uzyskać ICMR r. [/quote] Dzięki, sunking. Mam inne pytanie na temat mojego OPAMP złożonym kaskody. Jeśli mój ICMR jest 0,7 do 2.3V, jest to możliwe kiedy common-tryb wprowadzania w tym zakresie, wszystkie MOS pracy w regionie nasycenia?

Inna metoda calculatin na ICMR jest po prostu dokonać OPAMP przyrostu cyklu, jedności konfiguracji wejściowej + z OPAMP w zakresie dostaw i sprawdź wynik. Część produkcji jest liniowy będzie ur ICMR. u może dotyczyć książkę Allana Holberg za to regds Manish

[Quote = manissri] inna metoda calculatin na ICMR jest po prostu dokonać OPAMP przyrostu cyklu, jedności konfiguracji wejściowej + z OPAMP w zakresie dostaw i sprawdź wynik. Część produkcji jest liniowy będzie ur ICMR. u może dotyczyć książkę Allana Holberg za to regds Manish [/quote] Hej! manissri Czy oznacza to, że struktury? Tylko zamiatać następnie vin środek Vout, prawda?

[Quote = sunking] Sweep wspólne napięcie, upewnij się, wszystkie tr. nie w triody, a następnie można uzyskać ICMR. [/quote] Czy możesz narysować konfigurację o tym? [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 minutach: [/color] [/size] [quote = Shaq] [quote = manissri] inna metoda calculatin na ICMR jest po prostu dokonać OPAMP w konfiguracji unity gain zamiatać + Wejście w OPAMP do zakresu dostaw i sprawdź wynik. część produkcji jest liniowy będzie ur ICMR. u może dotyczyć książkę Allana Holberg za to regds Manish [/quote] Hej! manissri Czy oznacza to, że struktury? Tylko zamiatać VIN następnie zmierzyć Vout, prawda? [/Quote] Kiedyś symulować ICMR jak this.But tranzystor MOS z ogona prąd powinien być książka considered.Allen to wyjaśnił to w rozdziale 6, np. OPAMP.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back