jak korzystać CST3.4 do symulować burta para linii?

N

Needbias

Guest
Każdy, kto ma doświadczenie w symulować burta Microstrip linii, dwa wyjścia portu znajdują się na tej samej płaszczyźnie, więc jeśli zdecydujesz mutiple pinowy port ustawić, wynik sames nieprawidłowe, dla mnie, S21 jest positive.who może mi pomóc?

Needbias,

proszę możesz przesłać swoje struktury (bez wyników z powodu miejsca), staramy się pomóc!
EIRP

Mój projekt nie ma błędów, I think.It maja powodu winy software.Expect CST4 można better.Now mogę używać HFSS, sames dobry wynik.
jednak Thx.

Hi, Needbias!

To jest bardzo dziwne, bo
już symulowanych bardzo złożonych struktur, bez problemów.Staraj się korzystać z CST4 i czytać "Tematy zaawansowane" podręcznika (w instalacji), może będziesz musiał użyć pełnej deembeding funkcji.To musi działać!
Z pozdrowieniami,
EIRP

Needbias napisał:

Każdy, kto ma doświadczenie w symulować burta Microstrip linii, dwa wyjścia portu znajdują się na tej samej płaszczyźnie, więc jeśli zdecydujesz mutiple pinowy port ustawić, wynik sames nieprawidłowe, dla mnie, S21 jest positive.who może mi pomóc?

borich_03 napisał:Needbias napisał:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back