jak \ gdzie kupić licencję HFSS

M

moshem

Guest
proszę o pomoc Chcę kupić prawną licencję HFSS. Jeśli ktoś może mi pomóc, potrzebuję numeru telefonu lub faksu, e-mail.

dzięki za odpowiedź. I odwiedzić befor w www.ansoft.com , a mój e-mail nie otrzymał. Jeśli możesz mi dać numer telefonu lub inne Email. mm dzięki

HFSS można przejść ansoft.com lub dostawców. Mam jeden kontakt sprzedaży osoba z Ansoft. Uprzejmie znaleźć szczegóły: Alex Teo Country Manager Ansoft Corporation - Azja Południowa Region Tel: + (65) -6775-1054 Ext 102 Fax: + (65) -6775-4350 Cell: + (65) -9667-3860 Email: [email ] alex@ansoft.com.sg [/email] Pomoc techniczna: support@ansoft.com.sg Live Messenger: teosg@hotmail.com Ansoft Corporation (Oddział Singapore) 10 Science Park Road # 1/02, Alpha Singapore Science Park II Singapore 117684

Oto wyciąg z wiadomości e-mail, które mogą się przydać: ........... Kontakt dla Izraela jest z Włoch. Ona może się kontaktować przez e-mail na Sondra DiSabatino sdisabatino@ansoft.com . Jestem pewien, że Sondra będzie bardzo wdzięczny. Dzięki, Jeff - Jeff Schuetz dyrektor sprzedaży zachodnim regionie Tel: (714) 417-9311 x450 Fax: (714) 417-9364 schuetz@ansoft.com Ansoft Corporation www.ansoft.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back