A
antaryami.mt.er09
Guest
W przypadku urządzenia w regionie podprogowej (g / Id) vs (Id / Is) krzywa jest wymuszone ... może ktoś plz mi pomóc jak to zrobić w minutę i osi x powinny obejmować zakres pico ............. DZIĘKI
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
są u mówią o zrobieniu tego w CADENCEMożna rysować tej krzywej, uruchamiając analizy DC (ogarnęła prąd Id). Załóżmy, że chcesz wykreślić krzywą M1, musisz napisać plik tak: zapisać M1: przeciwnik Następnie należy uwzględnić ten plik w lib. Po uruchomieniu analizy DC, widać gm vs I byłoby krzywej w wynikach symulacji.
Czy oznacza konkretne, aktualne = 2.η.β. (kT / e) ^ 2 w osi x chcę (Id / Czy) oraz w osi y (g / Id) i osi x powinny być logarytmiczna (należy je rozpocząć od poziomu pico )..... DZIĘKIWitam antaryami.mt.er09 Co to oznacza? źródła prądu? Proszę, Co to jest zmienna, że chcesz działki w osi x?
Proszę rozbudowany plik it.which, gdzie?Można rysować tej krzywej, uruchamiając analizy DC (ogarnęła prąd Id). Załóżmy, że chcesz wykreślić krzywą M1, musisz napisać plik tak: zapisać M1: przeciwnik Następnie należy uwzględnić ten plik w lib. Po uruchomieniu analizy DC, widać gm vs I byłoby krzywej w wynikach symulacji.
Witam antaryami.mt.er09, Sprawdź mój post w tym wątku i będzie można następnie ustawić w pliku: http://www.edaboard.com/thread1860...gdy uruchamiam go pokazać błąd krytyczny ....
ok jestem dołączając plik to pokazuje "nieoczekiwane * operatora. Oczekiwano końca pliku lub końca linii.(!)? Co to jest dokładnie to błąd krytyczny otrzymasz Dodaj ekranu błędu tak, że ktoś może pomóc you.Providing tak mało informacji dla problemów oznacza, że nikt nie może pomóc, chyba że jest on maga ;-)
przykro mi .. nie wiem ... jak wiesz, że ..No jest to problem starszych wersji MMSIM ... Co wersji używasz? Próby uaktualnienia do MMSIM 7 do rozwiązania tego.
Nie ma nikogo, kto wie wszystko z góry i przed starają się dostać do tego, co tej nauki ... Poprzez czytanie, prosząc (tu czy gdziekolwiek indziej), próbując itp. zarobisz CYTAT ;-)[/ doświadczenie] To rzeczywiście próbowałem i myślę, że to BSIM3 ... ok dzięki ....