jak działki (g / Id) vs Id / Czy do urządzenia AMOS

• Thread starter antaryami.mt.er09
  • Start date
A

antaryami.mt.er09

Guest
W przypadku urządzenia w regionie podprogowej (g / Id) vs (Id / Is) krzywa jest wymuszone ... może ktoś plz mi pomóc jak to zrobić w minutę i osi x powinny obejmować zakres pico ............. DZIĘKI

Można rysować tej krzywej, uruchamiając analizy DC (przetoczyła bieżącego Id). Załóżmy, że chcesz wykreślić krzywą M1, musisz napisać plik tak: zapisać M1: przeciwnik Następnie należy uwzględnić ten plik w lib. Po uruchomieniu analizy DC, widać gm vs I byłoby krzywej w wynikach symulacji.

Można rysować tej krzywej, uruchamiając analizy DC (ogarnęła prąd Id). Załóżmy, że chcesz wykreślić krzywą M1, musisz napisać plik tak: zapisać M1: przeciwnik Następnie należy uwzględnić ten plik w lib. Po uruchomieniu analizy DC, widać gm vs I byłoby krzywej w wynikach symulacji.
są u mówią o zrobieniu tego w CADENCE

Hi antaryami.mt.er09, procedury opisanej przez uchodźców powyżej odbywa się za kadencji środowiska, o co prosisz for.You utworzy ten plik iz menu ADE L można go włożyć do Biblioteki modelu plików, a następnie od Przeglądarka Wyniki (ADE L) i niektóre kombinacje działek jest osiągnie ten, który want.Give spróbować, to nie jest takie banalne! Pozdrawiam, Jimito13

Hi antaryami.mt.er09 Co to oznacza? źródła prądu? Proszę, Co to jest zmienna, że chcesz działki w osi x?

Witam antaryami.mt.er09 Co to oznacza? źródła prądu? Proszę, Co to jest zmienna, że chcesz działki w osi x?
Czy oznacza konkretne, aktualne = 2.η.β. (kT / e) ^ 2 w osi x chcę (Id / Czy) oraz w osi y (g / Id) i osi x powinny być logarytmiczna (należy je rozpocząć od poziomu pico )..... DZIĘKI

Można rysować tej krzywej, uruchamiając analizy DC (ogarnęła prąd Id). Załóżmy, że chcesz wykreślić krzywą M1, musisz napisać plik tak: zapisać M1: przeciwnik Następnie należy uwzględnić ten plik w lib. Po uruchomieniu analizy DC, widać gm vs I byłoby krzywej w wynikach symulacji.
Proszę rozbudowany plik it.which, gdzie?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">----- ----- post dodana 12:29 ---------- Poprzedni post był o 12:23 ----------</span></span>
gdzie można pisać plików i nie wiem, pomocy plz

Witam Przypuszczam, że rozumiem Twoje pytanie. Jeśli nie - proszę mnie poprawić. Mamy następujące obwodu testu: [url = http://images.elektroda.net/85_1287581439.jpg]
85_1287581439_thumb.jpg
[/url] Wykonaj DC zamiatać, zapisywać i drenażu działki prąd: [url = http://images.elektroda.net/99_1287581485.jpg]
99_1287581485_thumb.jpg
[/url] Następnie ib kalkulator działki gm (działki, nie erplot): [url = http://images.elektroda.net/14_1287581544.jpg]
14_1287581544_thumb.jpg
[/url] Następnie w oknie przebiegów przejdź do Opcje-> osi X -> vs działki i zmiana zmiennych niezależnych do / N0 / D (drenaż prądu w moje zdjęcie) Działka w wyniku: [url = http://images.elektroda.net / 56_1287581721.jpg]
56_1287581721_thumb.jpg
[/url] Załóżmy, że ty chcesz. Pozdrawiam.

Co to jest dokładnie fatalny (!) Błąd masz? Dodaj ekranu błędu tak, że ktoś może pomóc you.Providing tak mało informacji dla problemów oznacza, że nikt nie może pomóc, chyba że jest magikiem ;-)

(!)? Co to jest dokładnie to błąd krytyczny otrzymasz Dodaj ekranu błędu tak, że ktoś może pomóc you.Providing tak mało informacji dla problemów oznacza, że nikt nie może pomóc, chyba że jest on maga ;-)
ok jestem dołączając plik to pokazuje "nieoczekiwane * operatora. Oczekiwano końca pliku lub końca linii.

No jest to problem starszych wersji MMSIM ... Jaka wersja używasz? Próby uaktualnienia do MMSIM 7 do rozwiązania tego.

No jest to problem starszych wersji MMSIM ... Co wersji używasz? Próby uaktualnienia do MMSIM 7 do rozwiązania tego.
przykro mi .. nie wiem ... jak wiesz, że ..

Nie każdy, który wie wszystko z góry jest i przed starają się dostać do rzeczy tej nauki ... Poprzez czytanie, prosząc (tu czy gdziekolwiek indziej), próbując itp. zdobędziesz doświadczenie ;-)

Nie ma nikogo, kto wie wszystko z góry i przed starają się dostać do tego, co tej nauki ... Poprzez czytanie, prosząc (tu czy gdziekolwiek indziej), próbując itp. zarobisz CYTAT ;-)[/ doświadczenie] To rzeczywiście próbowałem i myślę, że to BSIM3 ... ok dzięki ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back