jak dodać "PDK TSMC menu Narzędzia do CIW Banne

A

analogengineer

Guest
Pracuję nad TSMC 90nm procesu i zastanawiałem się, jak dodać "TSMC Narzędzia PDK" rozwijanego menu na twój baner CIW w rytmie? Pliki PDK tylko pokazać, jak dodać "TSMC_CLN90" wpisując tsmcAddCIWPulldown () do wejścia CIW poleceń.

Szanowni Państwo, jestem również potrzebuje jakiegoś wyjaśnienia funkcji Umiejętności przewidzianych w TSMC PDK do 0,18 mm i 0,13. Potrzebuję jakiegoś dokumentu, w jaki sposób korzystać z funkcji umiejętności w zestawie. niestety nie ma readme, w jaki sposób korzystać z funkcji, jakie są argumenty dla danej funkcji. Proszę każdego, kto ma dokument na temat korzystania z TSMC kodów umiejętności w zestawie PDK TSMC. prosimy wysłać do mnie. Teraz mam kodu umiejętności i mam załadowany, ale nie wiem jak uruchomić funkcję, a także co wszystkie funkcje są p [żal i jakie są korzystanie z funkcji. Każda pomoc jest najbardziej cenione. Pozdrawiam Vijairaj R

wyszukiwać w Language Guide umiejętności użytkownika .. Nie dostaniesz właściwą komendę lub złożyć zlecenie na usługi w miejscu sourcelink .. Można też pisać comp.cad.cadence w grupie google .. tam u będzie trochę odpowiedź ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back