jak budować i debugowania programów w uCOS-ii pod oknami?

K

kvvsatishkumar

Guest
I WANNA KNOW tworzenia i debugowania programów napisanych w C używając kompilatora KEIL W uCOS .... cn ktoś powiedzieć ok. próbki programów ok. UART, RTC, komunikacji USB pod uCOS ............ możemy debugować używając kompilatora Keil?? czeka na ur odpowiedzi ......... newbie

hi, nie wiem o keil ale mam zrobić mój ostatni projekt roku w ucos-ii i mamy dostęp do karty graficznej rejestru bezpośrednio za pomocą lib libpc i kładziemy ostateczny obraz naszego programu w stacji dyskietek i uruchomić go odniesienia mamy jest z książki C z biblioteką montażu używamy jest libpc i kompilator jest djgcc który jest klonem gcc w oknach więc spróbuj może to b bark rozwiązać ur problemów powodzenia

Ucos Iam przenoszenie do 8051, który jest wewnątrz FPGA ... można uzyskać niektóre samouczki dotyczące tego .......... i również zastanawiam się, jak możemy testować nasze programy .. jest to możliwe komputera za pomocą HyperTerminal? oczekiwanie na odpowiedź

Krótka odpowiedź będzie tak, jeśli FPGA ma interfejs szeregowy, w tym przypadku można użyć HyperTerminal lub inny emulator terminala.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back