ja hav zainstalowane ic5033 w RedHat 9 cantomat biegać, ale dlaczego?

G

GaffarEEE

Guest
Drodzy frnds,
Mam zainstalowany w vmware .. RedHat 9 a także zainstalowany ic5033 ze skryptu hacker ale cantomat biegać po pokazano drogę cadence/ic5033/dfll/bin i tak dalej.dlaczego nie działa po wykonaniu wszystkich writtin kroki w pliku readme.
proszę mi pomóc?

udało wam się stworzyć link narzędzi?(tzn. powinieneś mieć tools.lnx86 katalog, który jest miękki link do katalogu narzędzi)

Tak my frnd Nie znaleziono bashcshrc pliku ......... gdzie to jest?

CDS_INST_DIR wywóz = / opt/cadence/ic5141
wywóz CDS_HOME = $ CDS_INST_DIR
CDS_DIR wywóz = $ CDS_INST_DIR
CDSDIR wywóz = $ CDS_INST_DIR
wywóz IC5141_HOME = / opt/cadence/ic5141
wywóz CDS_VHDL = $ CDS_DIR / tools / przeskoczyć
wywóz CDS_Netlisting_Mode = Analog
wywóz CDS_AUTO_64BIT = ALL
CDS_LIC_FILE wywóz = / opt / kadencja / license.dat

wywóz MOZILLA_HOME = / usr / bin / netscape
XKEYSYMDB wywóz = $ CDSDIR/share/cdssetup/tdmX11/XKeysymDB
wywóz XNLSPATH = $ CDSDIR/share/cdssetup/tdmX11/nls
CDS_WAVESCAN_JRE_DIR wywóz = $ CDSDIR/tools/jre1.42
wywóz LD_LIBRARY_PATH = $ CDSDIR/tools/lib/64bit: $ CDSDIR / tools / lib
PATH = $ PATH: $ IC5141_HOME/bin: $ IC5141_HOME/tools: $ IC5141_HOME/tools/bin: $ IC5141_HOME/tools/bin/64bit: $ IC5141_HOME/tools/dfII/bin: $ IC5141_HOME/tools/dfII/bin/64bit : $ IC5141_HOME/tools/SKILL06.20/context: $ IC5141_HOME/tools/SKILL06.30/context: $ IC5141_HOME/tools/SKILL06.30/context/64bit: $ IC5141_HOME/tools/dracula/bin: $ IC5141_HOME/tools / dracula/bin/64bit: $ IC5141_HOME/tools/spectre/bin

export PATH

LM_LICENSE_FILE wywóz = $ LM_LICENSE_FILE: / opt / kadencja / license.datzmodyfikować ścieżkę zgodnie z Państwa potrzebami.

stawu skokowego

dzięki ... ale mam napisane icfb i w oknie terminala pokazuje błąd, co jest Konsole dla KDE ...... Jak mogę uruchomić w konsoli KDE dla ic5033 ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back