B
Big Boy
Guest
Próbowałem zarówno ISE / EDK 7.1 i 6.3 (wszystkie z najnowszego dodatku Service Pack, ale badane bardzo quicly) i Mam pewne problemy z 7.1.Na przykład, projekt Microblaze aby zmieścić się w 6,3 nie pasuje jako zdyscyplinowaną 7.1.Ponadto używam Spartan-3 (FG456, prędkość: -4) z 66.6MHz zegar i nie jest w stanie spełnić wymogi czasowe w 7,1, a 6,3 spotkanie.Ponadto, na tej samej konstrukcji, 6.3 daje 6 poziomie logiki w ścieżce krytycznej, a 7.1 daje 9 poziomów.
Ponadto, 7,1, kiedy robisz syntezy, mam dużo ostrzeżeń, jak "Packer: ...nie mogą być pakowane w realizacji ze względu na konflikt ...'.Niektóre inne ostrzeżenia too.Z 6.3, takie ostrzeżenia.
Jestem obecnie badania na stacji roboczej z 6,3, a ja sprawdzić, czy któreś z pozostałych kwestiach miałam istnieją lub nie.
Każdy o złe doświadczenia z 7.1?
Ponadto, 7,1, kiedy robisz syntezy, mam dużo ostrzeżeń, jak "Packer: ...nie mogą być pakowane w realizacji ze względu na konflikt ...'.Niektóre inne ostrzeżenia too.Z 6.3, takie ostrzeżenia.
Jestem obecnie badania na stacji roboczej z 6,3, a ja sprawdzić, czy któreś z pozostałych kwestiach miałam istnieją lub nie.
Każdy o złe doświadczenia z 7.1?