Interfejs sprzętu PC

L

.. Lizard

Guest
I need some podstawową ideą od ekspertów oprogramowania na temat łączenia sprzętu z komputerem.

(Moje zainteresowania to dla Hobbystyczne purpouse i poprawy kultury)

Załóżmy, że mam pokładzie mikroprocesor z portem szeregowym; chcę interfejsu komputera z systemem Windows OS na forum.Klasyczna sytuacja, wiesz, że ...
Czasami temu zrobiłem tego typu rzeczy w języku Visual Basic, ale nie jestem ekspertem w dziedzinie oprogramowania.

Teraz jestem studiyng języka C i jestem ciekaw, czy jest jakaś możliwość, aby same wyniki przy użyciu C, mam na myśli jakieś biblioteki języka C, które umożliwiają programista C, aby utworzyć someting takich jak formularze, pola listy, przycisku i tak w oparciu o język C.

Dziękujemy wszystkim, że będzie odpowiedź.

iść z Borland C Builder.Bardzo prosty do nauki i program.Opiera się ona elementem.Wystarczy przeciągnąć i upuścić zbudowany w składniki i połączyć ze sobą.
czasami nie potrzebują do napisania jednej linijki kodu.również można znaleźć utrata składników www za darmo.

zasadniczo w systemie Windows i OS, można użyć części formantu MsComm32.ocx robić rzeczy potrzebne, możesz użyć C lub Visual Basic od wewnątrz MSVC do tego_O wiele łatwiej niż "bare metal" programowania C Comm API.

U Have To wizyty:
h ** p: / / www.lvr.com

/ Ostrzeżenie
Stop spamming.
Temat Przeczytaj przed wysłaniem!
Ten link jest już zamieszczona w tym temacie!
- ME

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back