K
kutch
Guest
Hej chłopaki. Zasadniczo muszę małych przenośnych baterii (~ rozmiar kostki Rubika) z falownika z nim związane, więc można włączyć małym silnikiem elektrycznym początku ... wszystko w jednym urządzeniu / obudowy. Szczegóły: Z czytania zrobiłem, wydaje się, że przetwornica jest potrzebne do zamiany prądu stałego z akumulatora do zasilania dla wtyczki dołączone do elektrycznym rozrusznikiem. Nie chcę baterii / inwertera do ciągłego zasilania maszynę ... tylko go uruchomić. Z powiedział, że urządzenie będzie prawdopodobnie musiał przejść do zapobiegania pobór energii, a bateria ma być akumulator. Pytania: 1. Jest mała bateria tej wielkości w stanie uruchomić maszynę wiele razy, zanim ładowania? Nie wiem, ile wzmacniaczy jest potrzebne do rozpoczęcia małego silnika ~ 1-10HP (kosiarkę, etc). 2. Jak drogie jest do budowy falownika na ten cel? Wierzę, że jest to związane ile watów może to wyjście, ale potem znowu, jestem pewien, ile potrzebuję, aby zacząć maszyny. 3. Czy to coś możliwe mogę lub powinienem po prostu zaoszczędzić czas i umowy na pracę? Dzięki za każdym kierunku. Jesteście na innym poziomie, z hobby: shock: