informatyka potokowym ADC

B

bezg

Guest
Ponieważ potokowym ADC ostatniego etapu nie może być skorygowany cyfrowej, należy za pomocą specjalnej metody radzenia sobie z?Czy ktoś wie, jak to zrobić?W pracy Berkeley Abo to, nie wspominając, że?Albo nie ma potrzeby tego robić?

Cześć.
Jak pan wie, o błędach i hałas w tym ostatnim etapie zostanie podzielona przez cały zysk z poprzednich etapów, jakie mają nakładów, o których mowa błąd lub hałasu.W związku z tym jego projekt będzie bardzo odpocząć.Standardowo zakładamy, że ten etap nie zawiera żadnych błędów w ogóle.

be degraded dramatically.

Ale jeżeli to założenie nie odpowiadają rzeczywistości, nie byłoby błędem w LSB ostatecznej liczby całkowitej produkcji i SNDR nie zostanie
zdegradowane dramatycznie.To jest główny powód, że nikt nie mówi o metodologii ostatnio scenografii.

Pozdrowienia,
EZT

Ezt,

Dzięki.Jednakże, jeśli ostatni bit nie zostanie rozwiązany, będzie DNL większy niż 1bit.Jak przemysłowych ludzie myślą o tym?

Appreciate

Wystarczy umieścić go na górę w celu przyciągnięcia większej uwagi.

Cześć
Chcę przekazać dane z ADXL202 do komputera, nie mogę zrozumieć ADC AVR, więc chcę pomóc ten problem

tylko pozwać proste Flash ADC, ostatnio dokładność etap degradacji.Pierwszy etap jest najważniejszy.

ezt, jeśli chcę zrobić 10bit, rurociągu 100Mbps ADC projekt systemu, na poziomie systemu, jak zacząć i które parametry powinny być brane pod uwagę?
Carl

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back