IE3D pytanie - model DRA pod ie3d symulacji

A

abdoeng

Guest
hi ll, i zapytać, czy ktoś może wysłać mi żadnych model DRA pod ie3d symulacji, które staram się stosować metodę falowód, aby uzyskać amplitudy i fazy fali odbitej. jak i określenia bloku dra althougth jest tylko określenie ograniczonej powierzchni i ziemi? i go dzięki nakrętki

[Quote = abdoeng] hi ll, i zapytać, czy ktoś może wysłać mi żadnych model DRA pod ie3d symulacji, które staram się stosować metodę falowód, aby uzyskać amplitudy i fazy fali odbitej. jak i określenia bloku dra althougth jest tylko określenie ograniczonej powierzchni i ziemi? i go dzięki nakrętki [/quote] Myślę, że nie można symulować dielektryczna Rezonator Antena w IE3D, ale można to zrobić w Fidelity. Zarówno IE3D i Fidelity są z Zeland DRA przykład Inc podano w Fidelity Manual. odniesieniu balaguru.

dzięki Zelandii i zrobić to tak łatwo za pomocą moich ulubionych pakietu CST to daje takie same wyniki jak metoda falowodu i skorzystać z trybu floquet i okresowych ściany również i uzyskać wyniki zmiennej ukośne CST dzięki kąt

[Quote = balaguru thavamani] [quote = abdoeng] hi ll, i zapytać, czy ktoś może wysłać mi żadnych model DRA pod ie3d symulacji, które staram się stosować metodę falowód, aby uzyskać amplitudy i fazy fali odbitej. jak i określenia bloku dra althougth jest tylko określenie ograniczonej powierzchni i ziemi? i go dzięki nakrętki [/quote] Myślę, że nie można symulować dielektryczna Rezonator Antena w IE3D, ale można to zrobić w Fidelity. Zarówno IE3D i Fidelity są z Zeland DRA przykład Inc podano w Fidelity Manual. odniesieniu balaguru. [/quote] do projektowania DRA możemy użyć IE3D również -------------- w wierności możemy rysować struktury bezpośrednio ------ ale w przypadku IE3D u hav używać wielu strcture warstwy DRA, aby uzyskać wyniki ---- najpierw sprawdzić jeden ------ den przejść do innych

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back