I NEED YOUR profesjonalną pomoc w moim projekcie

S

sisay

Guest
Chciałbym zaprojektować i wdrożyć Prototyp Proxy, serwer i klient System mediów strumieniowych.Wskazówki !!!!!.Pierwszy otrzyma oryginalny system audio / video, pliki źródłowe i koduje te użyciu kodera / koderów.Dany system ma pracować efektywnie i wydajnie w środowisku heterogenicznym / środowisko, w którym różnych klientów z różnych możliwości dostęp do sieci /.System ma używać RTSP i RTP / RTCP transferu i kontroli plików multimedialnych danych.System zostanie wdrożony w oparciu o Helix Universal Server i Helix Universal Proxy i Producent Real plus 11 kodera.

Then I need your profesjonalną pomoc do rozmieszczenia systemu

 Jakie są wymagania systemowe

 W jaki sposób mogę zwrócić topologii / Architektura, która pokazuje w mediach przepływu danych obsługiwanych przez wyżej wymienionych protokołów Streaming?

Jak mogę wdrożyć system za pomocą serwera proxy Helix-klientów?Jak mogę przetestować system jej skuteczność w heterogenicznym środowisku?Zakłady Regards

No Help Still!Proszę niecierpliwością czekam na Twoje uwagi i sugestie zawodowych na wniosek I zostały zamieszczone tu o projektowanie i wdrażanie proto typ serwera proxy-Client mediów strumieniowych Architektury i inne wymagania

Z pozdrowieniami,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back