hyperterminal dla windows 7

M

manasusman

Guest
plz przypomnienie mi o HyperTerminal w Windows 7. Jeżeli uda nam się to podczas korzystania z systemu Windows 7. plz plz

windows 7 nie pochodzi z hyperterminal ale może obsługiwać oprogramowanie protokołu portu szeregowego .... użyć terminu Tera lub inne oprogramowanie ..........

Windows 7 nie mogą pochodzić z hyper-terminalu, ale na pewno nie obsługuje, używam Hyper Terminal prywatną edycję na atm okresu oceny, jedynym problemem jest to, że nie pamiętam, gdzie pobrałem ją, przepraszam nie mogę być bardziej pomocy, putty to kolejny program, który można użyć zamiast chociaż.

Miałem dobry sukces z Putty.
PuTTY jest wolna implementacja Telnet i SSH dla Windows i Unix, wraz z emulatorem terminala xterm.
[URL = "http://www.chiark.greenend.org.uk/ ~ sgtatham / putty / download.html"] PuTTY Page Download [/URL] Jest Instalator Windows dostępne na tej stronie.

Załączam hyperterminal. Wyodrębnić i uruchomić aplikację. Testowane w Windows 7 :)

Jeśli można uzyskać na XP wystarczy skopiować go z niej, to będzie działać.

Serial Port Monitor jest również dobre oprogramowanie ....

Ty jus skopiować go (Hyperminal) z pc XP i wklej go w swoim komputerze (Windows7 samego pulpitu) to będzie działać .... Albo po prostu nienaruszony ten pobrania i sprawdź to ... To ll bardziej przydatne dla Ciebie do innych zastosowań również ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back