HFSS Polacy / zer lub częściowa ekspansja Frakcja

Y

youngguns21

Guest
Witam, Czy ktoś zna sposób na biegunach działki i jedynek? Staram się stworzyć 3d (jeśli możliwe) mapę pomocą filtrów Polaków / zer, ale jestem prawie na straty. Wiem, że jest eksport do częściowa ekspansja frakcji, ale nie wiem jak używać, że w Matlab i moim MATLAB nie ma przybornika przetwarzania sygnału (lub jakikolwiek inny toolbox)

MATLAB można łatwo wykreślić 3dimentional grafiki. Ja proponuję używać "fnplt" na ten temat

Fnplt może działać, zakładając, że mogę dowiedzieć się plik m że HFSS produkuje kiedy używam "Export Partial Frakcję", ale nie mam skrzynki na narzędzia dostępne do mnie. Curve Fitting Toolbox nie == bez fnplt

dlaczego zamierzasz przybornik use? jeśli parametryczny analiza projekt (w tym biegunie / zero) można wykreślić, jeśli chcesz i załączyć przykładowy kod .....

Wziąłem szybki rzut oka na kod i zobaczyć, że można również używać fnplt wraz z csaps. Obie te funkcje nie są dostępne do mnie, ale dziękuję. Potrafię zrozumieć to, co zrobiłeś, ale można krótko opisać w jaki sposób masz swoje dane? Jaki jest twój y [-40:20] x [60:10:120]? I jak dostałeś YH coefficiants?

dlaczego fnplt i csaps nie są dostępne dla Ciebie? dane te są wyjścia HFSS, wykres jest nieco szorstka. jeśli masz zamiar działka obraz gładki należy zwiększyć wynik danych. X i Y były antena parametryczne (w mojej pracy).

Fnplt i csaps są w przyborniku dopasowania krzywych. Nie mam tego. Nie jestem jeszcze pewien, w jaki sposób znaleźliście się z danymi. I otworzył HFSS dane macierzy i używane Obwód Equivalent Export> częściowa ekspansja Frakcja dla matlab i to co mam.

może fnplot jest toolbx ale nigdy nie używać IR Toolox. u można napisać m-plik ze względu na Attachement secena nie widziałem polecenie wydruku, po prostu zbierać dane i zaproponować u może obraz rzeczywisty część X i część urojona jest Y, a następnie wykreślić je w pewnym częstotliwości wielkości Versu

może fnplt jest toolbx ale nigdy nie używać go w toobox. u można napisać m-plik ze względu na Attachement secena nie widziałem polecenie wydruku, po prostu zbierać dane i zaproponować u może obraz rzeczywisty część X i część urojona jest Y, a następnie wykreślić je w pewnym częstotliwości wielkości Versu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back