Help! Wyn2 Błędy podczas uruchamiania Calibre PEX

Z

zm2006

Guest
Odnieść sukces w prowadzeniu Calibre DRK i PN-ale nie w prowadzeniu Calibre PEX z komunikatem: "Błąd podczas kompilacji pliku zasad aaa: wyn2 Error on line 111 aaa-undefined parametr nazwę warstwy. Kkk" Kto może mi pomóc? Dziękuję bardzo!

Obawiam się, że wynik ten błąd z innego error.To uniknąć orignial błąd, skasowałem niektórych treści calibre.rcx prowadzące do błąd mam pytanie powyżej. Oryginalne jest to, że błąd: "Błąd podczas kompilacji pliku reguł ***: Błąd TVF1 on line 20265 z calibre.rcx-TVF błąd preprocesora: calibre.rcx: 20265 (nazw Błąd'::').: nieprawidłowa nazwa polecenia": : urządzenia:: enclosure_measurements "podczas wykonywania":: urządzenia:: enclosure_measurements-base gate_a1 pomiaru c_nmcore_aux-orient all_sd-max_par 5-max_per 5 ", podczas gdy oceny" tvf:: SETLAYER nCore_WPEPROP = [urządzenie: enclosure_measurements-base gate_a1 pomiaru c_nmcore_aux-orient all_sd-max_par 5-max_per 5] "" Dzięki za pomoc!

używasz wersji Calibre zalecany w dokumentacji PDK? nie przestrzegać wszystkich instrukcji w dokumentacji PDK dla PEX lub w ramach rządów sam plik? (Np. zmiennych środowiskowych, to ścieżki do plików)

używasz wersji Calibre zalecany w dokumentacji PDK? nie przestrzegać wszystkich instrukcji w dokumentacji PDK dla PEX lub w ramach rządów sam plik? (Np. zmiennych środowiskowych, to ścieżki do plików)
Dzięki! Jest to problem wersji, która powoduje błąd.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back