HELP: PHILIPS LCD SCHEMATIC 170S

D

DavidNelly

Guest
Szanowni Państwo, chciałbym dostać instrukcję obsługi lub schemat monitora Philips LCD z modelu 170S, proszę. Z góry dzięki

[Quote = DavidNelly] Szanowni Państwo, chciałbym dostać instrukcję obsługi lub schemat monitora Philips LCD z modelu 170S, proszę. Z góry dzięki [/quote] Hi Davidnelly nadzieję, że to pomaga:) pozdrowienia

Hi Sawwa7, Dziękuję bardzo za pomoc. To dokumentów odniesienia, co potrzebne. Dzięki

Witam, mam problem z 170S Philips monitorze, gdy jest włączony, jeśli energia elektryczna nie, monitor się nie włącza już. Monitor włącza się tylko po kilku godzinach. Myślę, że jest to problem na płycie zasilacza. Co o tym sądzisz? dzięki

Otwórz tylną pokrywę monitora i sprawdzić wszystkie kondensatory w pierwszej kolejności.

Hi nunzio81, sprawdzić wszystkie napięcia wyjściowego CN951 ale przyjąć zwykłą opieką napięciem. Szpilki są następujące: - 1,2,5,8,12 = G 3, 4 = 5V 6, 7 = 12V 9, 10, 11 = kontrola [COLOR = "Silver"] [ SIZE = 1 ]---------- postu dodana 16:48 ---------- Poprzedni post był o 16:45 ----------[/ SIZE ] [/color] Dla ułatwienia (zaczerpnięte z wyżej schemat).
PS_170S.jpg

Cześć, mam na pokładzie zasilania AMBIT T50P046.00 / T50P050.00, gdy idzie do BLACK OUT, nie ma napięcia wyjściowego. Po godzinie monitor działa dobrze. dzięki

Hi. Otwarcie starego forum. Czy ktoś ma schemat proszę cct? Mój monitor przeszedł na ciemny. Dzięki. Matt

Philips 170S5 Power Board 3138 198 72204/02 su eBay.it Akcesoria do monitorów, monitory projektory, sieci Komputery [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back