HELP! HTRC110 i 8051

I

ittefaq11

Guest
Ja jestem przy użyciu interfejs SPI HTRC110 i 8051. Mam wszystkie KODY HTRC110. Chciałem się dowiedzieć, jak zainicjować I KONTROLI HTRC110 ... Jeśli ktoś ma WRKD WID HTRC110 PLZ DEN podać podstawowe HELP do mnie, jestem nowy na te rzeczy ..... Chciałem się dowiedzieć Jak wysłać poleceń sterujących do HV HTRC110 .. I wszystkich kodeksów HTRC110 LIKE HITAG2.H ... Potrzebuję pomocy rozpaczliwie IF U chcesz więcej DEN INFO PLZ THANX POST LOT

W danych dheet widać czasu, trzeba dać od wysokiej do niskiej impuls na pin DIN z HTRC110, a następnie umieścić dane HTRC seryjnie .... kąta fazowego Przeczytaj i wykonaj obliczenia .... sreekanth1184@yahoo.com to mój mail ID .... W przypadku wysłania 8051 i kod może wyjaśnić ci to .... Mam kod HTRC dla Renesas R8C/13 kontroler ...

dzięki za odpowiedź .. rzeczywiście ten projekt jest na .. nw jej 2 lata ... u myślałem, pytali o bibliotekach, ponieważ u jej potrzebujesz .. W każdym razie dzięki jeszcze raz

Witam ittefaq11. Czy możecie mi wysłać kody? Mój e-mail viknes1985@hotmail.com zacząłem pracować z u2270 na 3 miesiące plus. Nie mogłem zrobić z moim dekodowania manchester pic 16f877a. Czy to HTRC11001 lepiej niż u2270? Z góry dzięki

nt hv i używane u2270b .. ale myślę, że jest lepiej .. htrc110 co i RZL 4m seniorów ...

witam sreekanth1184! Używam htrc110 z PIC18F4620 i Mam pewne trudności. I zbudował cały obwód anteny, initializated IC przez CONFIG_PAGES, przeczytaj fazy i oblicza czas pobierania próbki. Kiedy wysyłam READ_TAG (111 i zatrzymać impulsów zegarowych), nie zawsze otrzymują dane TAG. Czy nic więcej? PS: możemy komunikować się za pośrednictwem poczty elektronicznej? Mój e-mail carlosviotto@gmail.com

Witam ittefaq11, robię podobny projekt przy użyciu HTRC110 i PIC18F87J10, a ja jestem mają trudności odczytać tag z HTRC. Czy możecie mi wysłać kod do mojego odniesienia? Mój e-mail yiknie@yahoo.com . Dzięki!

Witam, ja przyłączyć się do dyskusji. Jestem budowy systemu RFID Unique czytać i pisać Hitag Card i HTRC110 użyciu. Mam pytanie HTRC110. Mój system potrzebuje baterii zasilania, więc chcę się obudzić uC (AVR) na zewnętrzne przerwanie transmisji z manchester HTRC110 gdy karta (Unique) znajduje się w pobliżu pola magnetycznego. Mój problem jest taki HTRC110 cały czas wysyła za pośrednictwem DOUT pin zakodowanych danych do kontrolera (nawet karta nie jest w pobliżu cewki). To mój błąd (software / hardware) lub jest to normalna sytuacja? Z góry dziękuję.

Witam wszystkich, chciałbym znaleźć kogoś, kto ma jakieś doświadczenia z HTRC110 + 8051 i jego biblioteki oprogramowania sterującego. I trzeba czytać ID wspólnych EM4100 transponder i zgodne z pomocy tej biblioteki, ale nie jestem w stanie znaleźć właściwą drogę. skonfigurować IC, ale nie mogę odczytać słowa ... Nie wiem, jakie funkcje powinno się używać ... Więc jest ktoś kto może mi pomóc? Bardzo dziękuję ...

Witam. Czy możecie mi wysłać kody? Mój e-mail josep1 (at) tlen.pl Dzięki

Czy chodziło Ci o mój kody? [Quote = Józef18] Witam. Czy możecie mi wysłać kody? Mój e-mail josep1 (at) tlen.pl Dzięki [/quote]

[QUOTE = waliz, 683429] Czy miałeś na myśli mój kody [/quote] Tak, proszę wysłać mi?. Masz może do biblioteki w C?

Ja jestem przy użyciu interfejs SPI HTRC110 i 8051. Mam wszystkie KODY HTRC110. Chciałem się dowiedzieć, jak zainicjować I KONTROLI HTRC110 ... Jeśli ktoś ma WRKD WID HTRC110 PLZ DEN podać podstawowe HELP do mnie, jestem nowy na te rzeczy ..... Chciałem się dowiedzieć Jak wysłać poleceń sterujących do HV HTRC110 .. I wszystkich kodeksów HTRC110 LIKE HITAG2.H ... Potrzebuję pomocy rozpaczliwie If U Wanna żadnych więcej informacji DEN PLZ POST Niż dużo
Witam, czy ktoś ma kod asemblera dla HTRC110 i 8052? Pozdrawiam Francis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back